Na drie jaar eindelijk weer Marco V!

Na de spectuculaire editie van drie jaar geleden is het dan eindelijk zo ver! 12 September geeft Marco V weer een legendarisch optreden op zijn eigen festival in Heeswijk.

Deze trance grootheid mag, net als in 2005, zijn eigen mini festival hosten. Bijgestaan door Benjamin Bates, Roger Martinez, Dirk Dali en MC Gunner zal het ongetwijfeld een feestje worden.

Marco V, die dit seizoen langs vele festivals tourt, is zeker een van de beste trance dj's van Nederland. Met optredens over de hele wereld op de grootste feesten, heeft hij een grote naam opgebouwd.

Op Sensation zag ik Marco voor het laatst en er moet gezegd worden, zijn muziek is uitzonderlijk lekker. Hij weet precies wat het publiek wilt en draait geheel zijn eigen stijl. Ook dit jaar is de kans groot dat het festival stijf uitverkocht is. Wees dus op tijd! Kaarten kun je op www.marcov.nl halen.

Zocht je nog een mooie afsluiter van het zomerseizoen? Dan ben je bij dit feest aan het goede adres!

Lees ook:Tranceweek: Techtrance
Lees ook:Oude glorie: Tiësto – Sparkles
Lees ook:Rockit Festival 2007: foto’s en filmpjes
Lees ook:Dance talent: Visionaire
Lees ook:Best dj of 2008 week: Trance

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>