En dat was de Herr Zimmerman…

Ja hoor, ook de ‘betere’ clubs worden door het rookverbod getroffen. Werd eerst nog beloofd dat horeca gelegenheden geen schade zouden lopen, inmiddels is het tegendeel wel bewezen. Zo ook voor de Rotterdamse locatie Herr Zimmerman. Deze kleine intieme club gaat binnenkort voorgoed zijn deuren sluiten. De reden? Het rookverbod en de economische crisis hebben de club de das om gedaan.

En dat is erg jammer. De ‘Herr Zimmerman’ is een van de leukste alternatieve locaties in Rotterdam. Met een capaciteit van 500 man en underground ligging (Westenlijk havengebied) heeft de club een streepje voor bij de liefhebbers.

En toch gaat de club dicht, het management merkt op dat de club niet aan de verwachte bezoekersaantallen komt. Hierdoor zal de ‘Herr’ op zaterdag 27 december zijn deuren voor de ‘Closing Party’ openen. Om daarna in januari nog een keer open te gaan voor de groene dokter uit België.

We kijken nog een keer naar het filmpje van de ‘One Year Aniversery’ met dezelfde dokter. Nederland is blijkbaar nog niet klaar voor échte rauwe locaties.

Lees ook:Bah! Zinloze uitvindingen
Lees ook:Ramp voor de stapper uit midden Nederland, de HD dicht!
Lees ook:Utrecht week: Monza
Lees ook:Rokers en niet-rokers stappen minder
Lees ook:Best of 2008 week: Beste locatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>