Rotterdamseweek: Catwalk

De laatste “normale” dag van de week, de zaterdag, gaan we in met een special over de Rotterdamse Catwalk. Een kleine Rotterdamse club met al een gigantische geschiedenis. Ondanks de grootte waren artiesten als Hitmeister D, Michel de Hey en Benny Rodrigues hier veelvuldig te vinden. Lees snel verder om meer te weten te komen over een van de intiemste clubs van Rotterdam.

Voor het verleden van de club moeten we even de diepte in. Tot 2005 bestond de Catwalk nog onder de naam “Club Weena”. De locatie storf in 2005 langzaam af en zodoende begint eind 2005 Club B.U.M.B. op de toonaagevende locatie. Zij geven tot twee jaar later legendarische feesten, zoals “Fatburners”, “Ludique” en “Soigné”. Maar eind 2007 komt daar een eind aan, want een week later gaat de club open als de “Catwalk”.

De Catwalk is een club die de diepte ingaat. De grond zelfs! De Catwalk is namelijk een van de leukste kelders in Nederland. De kelder bestaat uit een lange gang, met aan het eind de dj en langs de gang een enorme bar. De grootte van de club zorgt voor een enorme intimiteit en gezelligheid. Een beetje het ons-kent-ons sfeertje.

Overtuigd? Dan moet je zeker naar het volgende feest:

Dance Erger Je Niet!
Dit Techno/minimal feest wordt opgefleurd door de meest waanzinnige dj’s! Zo staan onder meer Bo en Nijs (met uiteraard hun denkbeeldige vriendje), Ille Bitch, Unders en Sandeep op het feest. Maar ook drumlegende Norman Soares zal een live perfomance geven. Gezellig!

Een filmpje van de opening:

Lees ook:De locatie: Maassilo
Lees ook:Rotterdamseweek: Thalia Lounge
Lees ook:Rotterdamseweek: Outland
Lees ook:Amsterdam week: de RoXY
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (7)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rotterdamseweek: Catwalk

  1. Peter

    Ik vind het een ruk locatie. Echt veelste klein, niet mijn stijl. Ik zou er niet snel meer komen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>