Rotterdamseweek: Outland

Zoals de hele week reizen we vandaag wederom af naar Rotterdam. Deze keer heb ik een blik op de Rotterdamse club Outland geworpen. Een stoere club voor het typische “TMF Publiek”. In tegenstelling tot de afgelopen week behandelde Hollywood Music Hall, heeft deze club wel echte thema avonden, met maar een enkel thema. Zo kwamen er een legio aan hardstyle avonden voorbij, is de club vaste locatie van “F*ckers” en weten een hoop buitenlandse dj’s ook gemakkelijk de locatie te vinden…

De reden dat ik lang met de “Rotterdamseweek” heb gewacht is niet dat ik in hart en nieren Amsterdams ben. De échte reden is dat je stiekem eigenlijk maar al te goed in de Havenstad kan stappen. Daarom vind ik het ook erg jammer dat de stad zo’n enorm eind van mijn bed afligt. Nu ik met de Rotterdamseweek bezig ben schieten de “must visited” lokaties langs mij heen. Zo komen we bij de Outland, waar ik best wel eens wat vaker naar toe wil.

De Outland organiseert namelijk supervette feestjes! Wat te denken van de geslaagde Ex Porn Star feesten die er gegeven worden? Of de vele F*ckers feesten, of de Fame=DJ’s, waar zelfs David Guetta aanwezig was?  Enough te doen dus! Maar tot voorkort waren dit soort feestjes niet mogelijk bij deze locatie. De club was in de begin dagen puur opgezet voor hardstyle en hardcore feesten. Omdat bezoekers van dit soort feesten wegbleven (ze gingen liever naar exclusieve feesten, lees Qlimax, Black etc) werd besloten het roer om te gooien.

Dat resulteert in een goed draaiende club, die al een aantal jaar een van de meest bezochte locaties van Rotterdam is. BNN’s Rotjoch, was alleen niet zo erg tevreden over de club, kijk maar naar onderstaand filmpje!


Lees ook:Rotterdamseweek: Energiehal
Lees ook:Provincieweek: Skopje, Beilen
Lees ook:Technoboy: A Preview
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (14-02)
Lees ook:Rotterdamseweek: Club Watt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>