Nope is Dope zwaar mislukt?

Nope is Dope was eergister in de MECC te Maastricht. Het had de absolute knaller van het jaar moeten worden voor de organisatie Rockstarz, maar dat werd het absoluut niet! Bij Dance.Blog.nl stromen de reacties binnen, dat het feest toch veel minder is verlopen, en ook op een hoop collega websites zijn de comments niet zo mild…

 

Eergister was het moment waar Rockstarz alweer een half jaar naar zat uit te kijken: Nope is Dope The World is Not Enough. Helemaal naar het zuidelijkste puntje van het land moesten house en technoliefhebbers reizen om daar de Nope is Dope editie mee te maken.

De programmering was zeer sterk, met maar liefst drie zalen (electro-house, eclectic en techno) was er voor iedereen wel wat te vinden. Maar helaas, met een sterke programmering alleen red je het niet. De kritieken zijn zeker niet mals. 

Volgens schortte er enorm veel aan het feest. Zo zou het bier al binnen de kortste keren op zijn, was de overige drank lauw, was er weinig of geen water te verkrijgen en stond je uren in de rij voor een drankje. 

Veel klachten gingen ook over de slappe setjes van sommige dj's. Tony Cha Cha, Michel de Hey en Benny Rodrigues waren volgens velen de enige die nog een kwalitatief hoog setje draaiden. Ook scheen er enorm veel "onbekend" publiek rond te lopen, mensen die normaal gesproken naar een compleet andere stijl gaan.

Daarnaast was de aankleding niet of nauwelijks aanwezig, was er een slechte indeling van de zalen en een absurde looproute gemaakt. Ik kan zo nog wel even doorgaan, maar heb voor jullie een paar "sprekende" reacties eruit gepakt:

"NOPE IS DOOD!"

"Nope=SLOOP….Organisatie was zwaar slecht. 1 kass­iere voor de hele
parking, parkeren EURO 9,-, geen­ bier, geen water, incompetent
barpersoneel, te we­inig barpersoneel, geen aankleding, security veel
­te nadrukkelijk aanwezig door met 10 man midden do­or de zalen te
patrouileren, achteraf gezien veel ­te duur. Pluspunt: de gezellige
groep en de juiste­ instelling."

"Wat een een aanfluiting! Nog nooit zoveel stilstaa­nde mensen op een feest gezien. Zonde van mijn tij­d en geld"

Lees ook:ADE week: De ver van uit de buurt blijven tip!
Lees ook:Nope Is Dope 3 (Mixed By D-Rashid And Bassjackers)
Lees ook:Vier Sinterklaas met 15 Years of Nightmare
Lees ook:Musica Republica een groot feest
Lees ook:Beatloverz komt er weer aan

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nope is Dope zwaar mislukt?

  1. Kevin

    En zo is NOPEISDOPE over zijn hoogtepunt heen

      /   Reply  / 
  2. Bas Nelen

    Zo zie je maar weer hoe vergankelijk sommige dance concepten zijn. Nope is Dope zal onwijs veel werk moeten verrichten om de volgende keer zijn bezoekers tevreden te stellen

      /   Reply  / 
  3. Cognomen

    was voor mij de eerste nopeisdope event en ik heb me geamuseerd i.v.m. goed gezelschap aankleding viel mij ook direct op dat het enorm kalig was, tegenover de nope is dope die ik op de DVD heb gezien, Drank was ook idd knudde geregeld geluk voor mij was dat ik geen bier dronk, echter wel lauwe cola en twijfelachtige bekers water op een gegeven moment (terwijl water eerst op was) dan denk je toch betaal ik nu 2,50 voor kraan water??? anyways ik ga toch naar de volgende party…!

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Ex Porn Star doe er wat aan! | Dance

  5. Pingback: Nope Is Dope 3 (Mixed By D-Rashid And Bassjackers) | Dance

  6. Pingback: Best of 2008 week: Beste feest/festival | Dance

  7. Pingback: Best of 2008 week: Meest teleurstellend | Dance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>