Amsterdam Week: Melkweg

Voorlopig de laatste locatie in de Amsterdam week is de Melkweg. Maar niet getreurd, het item gaat gegarandeerd in de toekomst zijn vervolg krijgen, we zijn immers nog láng niet door alle locaties in Amsterdam heen. Morgen kan je zoals gewoonlijk een afsluitbericht van de week verwachten, maar voor vandaag hebben we de Melkweg…

De Melkweg is een multimediacentrum in Amsterdam. Met een grote geschiedenis en intieme sfeer weten veel Amsterdammers en andere danceliefhebbers uit het hele land de tent te waarderen.

Naast veel dance acts wordt de Melkweg ook veel gebruikt voor popconcerten, films, theater en zelfs als galerie. Een maximaal gebruik dus. Maar vooral door de sterke zaterdagavond programmeringen blinken ze echt uit. Wat te denken van technonamen als Joost van Bellen en 2000 and One? Maar ook het populaire bandje Hot Chip is er te vinden.

De zaal heeft op dit moment een maximale capaciteit van 700 man, dus tickets voor leuke feestjes zijn al snel uitverkocht. Ontdek ook deze pracht locatie bij het Leidseplein!

 

Lees ook:ADE week: A different Lektroluv night
Lees ook:ADE week: klinch: Dave Clark presents
Lees ook:Amsterdam Dance Event pakt groots uit!
Lees ook:ADE week: klinch: Superrauw
Lees ook:Amsterdam week: Paradiso

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>