Amsterdam week: Paradiso

Deze keer behandelen we eigenlijk niet een échte Amsterdamse club. De tent die we vandaag behandelen staat namelijk bekend als het cultureelcentrum van Amsterdam. Maar omdat er zoveel dance events worden gegeven, nemen we hem toch mee in de Amsterdam week. Ik heb het natuurlijk over Paradiso!

Paradiso werd in maar 1968 opgericht als jongerencentrum, na een hoop veranderingen ontwikkelde het zich door als cultureelcentrum. En niet geheel zonder succes. De tent is gegroeit tot een van de meest geliefde plaatsen van Amsterdam.

Met spannende en progressieve programmeringen staat de club elke week overvol en haalt het telkens met gemak de capaciteit van 1500 personen. Het interieur is niet gelikt zoals de meeste clubs, maar heeft nog steeds de intieme sfeer zoals die bedoeld is.

Ook voor de ADE (Amsterdam Dance Event) staat de programmering weer vol met grote namen. De zaterdag zal de tent helemaal gevuld worden met Flamingo Nights het concept van Fedde Le Grand en Funkerman. Die woensdag ervoor kunnen we met z'n allen Armin van Buurens Armada bezoeken.

Genoeg te doen dus! Zeker een aanrader om te bezoeken.

Lees ook:Amsterdam week: Club Panama
Lees ook:Amsterdam week: de RoXY
Lees ook:Wegwijs op het Amsterdam Dance Event
Lees ook:ADE week: Flamingo Nights
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (7)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>