Technoweek: Quince

Vandaag staat er een nuchtere Hollandse techno dj in het item. Zo wordt dj Quince tenminste omschreven. Met zijn 25 jaar is Quince een ongeloofelijke nieuwkomer in het vak. Ondanks de leeftijd maakt hij geweldige techno. Op zijn debuut kreeg hij vele positieve reacties van o.a. Laurent Garnier, Josh Wink en Rolando.

Bram, oftewel Quince, bracht vorig jaar op relatief jonge leeftijd het album En.vi.sion uit. Dit leverde hem heel veel positieve comments uit binnen- en buitenland op.Zijn carriére kent niet de standaard dj-producing route, maar juist het tegenovergestelde. Na vele producties, beklom Quince het podium om zo sets op Awakenings, Rockit en Lief weg te geven.

Zijn ster is nog steeds rijzende in de dance wereld en dit zorgt ervoor dat er binnenkort weer nieuwe Quince platen aan zitten te komen. Nog steeds krijgt Quince het stempel 'talent' op zich gespeldt. Iets wat onlogisch is, gezien de vele internationale lof die hij voor zijn producties ontving.

Naast het produceren en draaien is deze dj ook nog eens als diëtist in het ziekenhuis te vinden. Een baan die hij absoluut niet op wil zeggen, omdat hij daarmee ook erg naar zijn zin heeft. En dat laat weer zien hoe nuchter Quince is. Internationale lof van Dave Clark en Laurent Garnier krijgen, maar je artiestenvak niet als full-time job beschouwen.

Quince live @ Welcome to the Future:

Lees ook:Laurent Garnier komt met nieuwe clubtrack – Back to my Roots
Lees ook:Filmpjes: Time Warp 2008
Lees ook:De downloadtip: Sven Väth – Exit Festival
Lees ook:Feestweek: Time Warp NL
Lees ook:Technoweek: Benny Rodrigues

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>