Zaterdagavond stapavond (2)

Zo! Dat was de week alweer. Tijd om zaterdagavond de bloemetjes eens flink buiten te zetten. Dance.blog.nl zet de beste mogelijkheden weer voor je op een rijtje zodat je nooit de allerleukste feestjes hoeft te missen. Waar moeten we morgenavond naar toe?

B.I.T.C.H Festival
Voor de kinky danceliefhebbers onder onze bezoekers is er aanstaande zaterdag een van de meest smerige feesten in Nederland. Met een dresscode die kinky verplicht en porno acts, moet dit een van de meest kinky feesten van Nederland worden. Vanaf 16.00 tot 06.00 zijn de liefhebbers welkom in de 'North Sea Venue'. De artiesten verschillen van een clubby Jean en Quintin tot techno Miss Wendy en trance van Alberto V.

Bed Eclectic
Echte eclectic fans kunnen hun hart weer ophalen, want Bed is terug in Hotel Arena. Twee zalen gevuld door sterke namen (Partysquad en Knowledge) en grote talenten (Henzel Washington, Gomes) zorgen weer dat het dak eraf gaat. Vage gasten zullen de area 2 gaan hosten, dus een grappige effecten zullen zeker aanwezig zijn. Voor 13,50 (VVK) ben je vanaf 23.00 welkom.

Gekkehouse! op het strand
Naast de vele feesten die overdag op het strand plaatsvinden is er in Kijkduin Gekkehouse te vinden. Een nachtelijk feest met Tony Cha Cha, Ryan Marciano & Sunnery James en Jody San. Het begint om 22.00 en is te vinden in 'Gotcha' in Kijkduin.

Lief festival, Afterparty
Wil je na het heerlijke Lief festival absoluut nog niet naar huis? In Club Monza is vanaf 23.00 tot 6.00 een official afterparty. Lucien Foort, Leroy Styles en Andy Foreman zijn de headliners. Entreeprijs is 7,50.

Sappig!
Kom je zaterdagavond nog in de buurt van Deventer? Sla absoluut Sappig niet over, te vinden in Luxor Plaza. Daar staan namelijk Chuckie, Sidney Samson, Ryan Marciano & Sunnery James, Afrojack en Andy Sherman klaar om de avond helemaal top te laten verlopen. Voor 15 euro ben je binnen en de tent gaat om 23.00 open.

H.E.A.R.T.
In het Rotterdamse Club Vie staan Jamie Westland, Robin Qute, Denniz en MC Choral. Op dit luxere feest zal een mix van house en r&b gedraait worden.

Lees ook:Dirty Dutch week: Parkhal
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (9)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (17-1)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (14-02)
Lees ook:Lief festival uitverkocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>