Mysteryland, gezelligheid kent geen tijd

Een week lang zaten jullie opescheept met berichten over Mysteryland. Of je het nou wilde of niet, dance.blog.nl was overspoeld van de Mysteryland berichten.

Nu het feest erop zit, rest mij nog een Mysteryland bericht: De ervaring zelf…

Met een gezonde dosis spanning stapten we 's morgens op de Event travel bus richting Mysteryland. Onderweg bleken we in de de bus met de grootste gebruikers te zitten. Overal werd gesnoven en geslikt. Verschrikkelijk!

Eenmaal aangekomen, moesten we nog een half uur naar de ingang lopen. Ik was licht gespannen voor de foullering, aangezien ik als politieagent was. Dus met klappertjespistool en handboeien. Alles liep voorspoedig, en na een grondige foullering, kon ik in mijn gehele outfit doorlopen.

Al snel kwamen we bij de aura reading en tarot kaarten terecht. Ik als nuchtere Hollander, moet er eigenlijk niets van hebben. Verrassend was het dan, dat zowel bij de aura reading als bij de tarotkaarten hele persoonlijke dingen naar boven kwamen. Al wordt het grotendeels wel flink goed gelult.

Na in de middag flink over het terrein gezworven te hebben, met uitstapjes naar Q-Dance (topsfeer, niet mijn muziek), Pussylounge (sfeerloos), en De Techno (geen vrienden als technoliefhebber), kwamen we aan bij Ex Pornstar. Een heerlijk feestje op het eilandje aan de voet van de berg. Het was er super druk, maar daardoor niet minder gezellig. Na een uitstapje naar Roog (Dirty Dutch), kwamen we weer terug bij Ex-pornstar. Helaas was het hier zo druk, dat je er niet naar binnen mocht zonder bloemenkrans. Terwijl mijn vrienden aan het uitrusten waren, besloot ik alleen verder te gaan. Het was geen relaxmiddagje!

Daardoor belandde ik al snel bij Menno de Jong (Eclipse), ik maakte eerder deze week een foutje om hem oud te noemen. Iets wat Menno helemaal niet is, zijn muziek is wel zeer volwassen. Heerlijke trance! Daarna kwam ik in de beugelbar terecht, alwaar je voor anderhalf muntje een groot biertje kon krijgen, lekker kon babbelen met leuke mensen, en een draaiende bar was. 

Ik besloot terug te keren naar m'n vrienden, die in de buurt van R.A.W. de flugel tent hadden ontdekt. Erg gezellig! We keerden terug naar de beugelbar om er nog een te pakken. Ondertussen gooiden we nog een kaartje op de bus (geadresseerd aan mezelf ;)

Uit de beugelbar gingen we door naar de kluisjes om wat warms te pakken (wat eigenlijk niet nodig was). En begonnen we aan onze afsluiters. We zagen een uitzinnige menigte losgaan op Roger Sanchez (aanrader!) en gingen door naar de Dirty Dutch tent om nog een uurtje Chuckie mee te pakken (verrassend weinig urban). Om het hele verhaal af te maken, gingen we net na het vuurwerk naar Guetta. Wat een lekkere afsluiter! Afsluiten met "The World is Mine" is het lekkerste wat er is.

Wat vloog de dag voorbij. Nog steeds zit ik in een soort van naschok van het feest. Het was hélemaal geweldig!

 

 

Lees ook:Partycheck: Latin Lovers Patronaat Haarlem
Lees ook:Mysteryland 2007: Voorpret in beeld en geluid
Lees ook:Top 500: Supermen Lovers – Starlight
Lees ook:Even een snackje: Laidback Luke @ Mysteryland
Lees ook:De week voor Mysteryland: de “In search of Sunrise stage”

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Mysteryland, gezelligheid kent geen tijd

  1. Pingback: Dirty Dutch week: Jade Lounge | Dance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>