Video: Don Diablo – Too Many Times

Hij krijgt zo nu en dan de kritiek dat ie een popie jopie is met mooie kleertjes, maar De Don is eigenlijk een heel aardige, leuke kerel.
Jullie lezen het misschien al af aan mijn blije woorden hierboven, ik ben laatst bij de beste man op bezoek geweest en heb me laten inpakken door zijn enthousiasme over muziek. En zoals dat vaak gaat bij journalisten na een leuk interview (van 2 uur), ze zijn ineens een stuk minder kritisch. Maar goed, dat gezegd hebbende: Too Many Times is een van Don's toegankelijkere nummers. Met een leuke clip ook nog. Hij kan dus best muziek maken! De vraag blijft waarom hij dan weer van die acties verzint als slipjes op de markt brengen. However, hieronder de clip én het interview dat ik laatst met hem had voor mijn werk bij DAG.

Lees ook:
Don Diablo best geklede man van het jaar
Don Diablo – Pain is temporary, pride is forever
Don Diablo lanceert nieuwe single op Hyves

ONE MAN ARMY

Wie bij de dj/producer Don Diablo (27) op de middelbare school zat, had waarschijnlijk niet kunnen bevroeden dat de vrouwen anno 2007 aan zijn voeten zouden liggen. Hij was dertig kilo zwaarder, had haar tot op zijn schoenen en spendeerde zijn dagen achter zijn computer.

"Ik was een outcast, zo mag je het wel noemen. Altijd bezig met kunstzinnige filmpjes en muziek. Mijn eerste vriendinnetje kreeg ik pas op mijn twintigste." Toen hij op zichzelf ging wonen, vond hij het tijd voor een make-over. Dat loonde. De afgelopen jaren veroverde hij diverse titels. Zo was hij twee keer de meest sexy dj van Nederland en kroonde Esquire hem onlangs tot Best geklede man van Nederland. Vindt hij dat die aandacht voor zijn uiterlijk niet erg afleidt van de muziek?

"Het is een vloek en een zegen. Sommige mensen vragen zich af of een bepaald uiterlijk wel te combineren is met muzikaal talent. Dat soort kritiek laat ik van me afglijden. Ik ben wat dat betreft een one man army. Voor mij is de aandacht voor mijn uiterlijk een handige manier om meer mensen in contact te brengen met mijn muziek."

 Don maakt een mix van house, hiphop en rock, die zo nu en dan behoorlijk wat inspanning van de luisteraar vergt. Hij maakt het zichzelf daarmee niet makkelijk om een hit te scoren. "Je kunt niet in de studio zitten en besluiten om een hit te schrijven. Zoiets overkomt je gewoon. Ik heb op mijn label Perfect Exceeder, uitgebracht van dj Mason (de clip met de sexy meisjes en de skippyballen, red.), die wereldwijd enorm scoorde."

"En Fedde le Grand, die bij hetzelfde boekingskantoor zit als ik, scoorde een wereldhit met Put your hands up for Detroit. Bij een hit van dat formaat heb ik een aantal keren heel dicht gezeten, heel frustrerend. Maar ik ben nu op een punt beland waarop ik denk: 2008 zou zomaar eens míjn jaar kunnen worden."

Lees ook:Don Diablo niet meer sexy, maar wel populairste
Lees ook:Don Diablo is de lekkerste man van Nederland
Lees ook:DJ Don Diablo ‘Best Geklede Man van het Jaar’
Lees ook:Video: Moby – Disco Lies
Lees ook:Don Diablo toch niet lekkerste man van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>