Top 500: Magnolia – It’s All Vain

Weinig bekend over Magnolia, de volgende uit deze lijst, afgezien van het plaatje zelf dan. Magnolia bestaat of bestond uit dj en producer Nick Fernando en de bevallige pleebekkert zangeres Kate Eloise.

It's all Vain is ook zo ongeveer het enige wapenfeit van Fernando. Overigens wel in allerlei remixen beschikbaar: Sticky's Refix, Dogzilla's Atomic Acid Remix, Innervisions Overload Mix en de Meat Katie meets Christian J Remix. Hieronder de radio-versie. Vrolijk plaatje, dat wel.Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500 : Snap! – Rythm is a dancer
Lees ook:Top 500: Sugababes – Freak like me
Lees ook:Top 500: Clokx – Clocks
Lees ook:Top 500: Robert Miles – One and One
Lees ook:Top 500: Dj Jurgen – Higher and higher

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>