Top 500: Robert Miles – One and One

Goh Robert Miles. Je zou hem haast vergeten. Zoetsappiger dan deze vind je ze niet zo snel.
De als Roberto Concina in Zwitserland geboren Italiaanse immigrantenzoon is natuurlijk vooral bekend van het plaatje Children. Hier in de lijst het minder bekende One and One. Het klinkt allemaal even gedateerd. Alhoewel ik niet het idee heb dat hij toentertijd heel erg serieus genomen werd. Nu horen we weinig van de beste man. Maar zoals Robert al zegt: "It's allright to fall apart sometimes". Pomtiepomtiepom. Of zoiets.Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Beats International – Dub be good to me
Lees ook:Top 500: Ferry Corsten – Rock your body rock
Lees ook:Top 500: Freestylers – Ruffneck
Lees ook:Top 500: Dj Jurgen – Higher and higher
Lees ook:Top 500: Underworld – Two Months Off

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>