5 Days Off: Wegdommelen bij dj Shadow


Een cd van dj Shadow is ideaal als je een relaxt avondje met je vriendinnetje gepland hebt. De sfeervolle platen doen het, sorry voor het cliché, goed bij kaarslicht en een wijntje. Maar kan je er echt op los gaan?

Misschien is de hoogstaande turntabelism die Shadow en de Cut Chemist donderdagavond in de Max in de Melkweg ten beste gaven, gewoon niet aan ons besteed. In het introductiefilmpje voor de set van Shadow werd het al aangekondigd. Acht decks met alleen 45 toeren platen en niemand weet wat er precies gaat gebeuren. Dat klinkt best spannend, maar wij hebben de uitkomst toch maar niet afgewacht.
Omdat de dubstep in de Oude Zaal ook niet uitnodigt tot dansen tot je erbij neervalt, hebben we in ieder geval nog genoeg energie voor de rest van 5 Days Off. En dat is dan toch best een voordeel te noemen.

Lees ook ons verslag van Daft Punk in de HMH

Lees ook:Melkweg krijgt er tien meter bij
Lees ook:Melkweg neemt afscheid van The Max met Oud en Nieuw
Lees ook:Rokers en niet-rokers stappen minder
Lees ook:Dubstep-rage bereikt Nederland
Lees ook:Oostenrijker in de war

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>