Top 500: 2 Unlimited – No Limit

Van alle eurodance acts is 2 Unlimited toch wel de grondlegger van het genre.
Meisje zingt, jongen 'rapt'. 2 Brothers on the Fourth floor, La Bouche, T-Spoon, Twenty 4 Seven: allemaal acts die volgens dezelfde formule werkten, maar veelal minder succesvol waren. Het begon voor Ray en Anita echt te draaien na deze hit uit 1993. No Limit kwam zo'n beetje overal op nummer 1 en de rest is geschiedenis.
Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Oude glorie: 2 Unlimited – No Limit
Lees ook:Top 500: Dj Jurgen – Higher and higher
Lees ook:Top 500: Superfunk – The Young MC
Lees ook:Top 500: Freakpower – Turn On, Tune In, Cop Out
Lees ook:Top 500: Sugababes – Freak like me

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Top 500: 2 Unlimited – No Limit

 1. DJ Chris

  2 Unlimited is niet de enige grondlegger van Eurodance. Rap en zang werd al afgewisseld in 1989 door Twenty 4 Seven feat Captain Hollywood. Deze plaat van 2 Unlimited heb ik zoo vaak gehoort. Ik blijf hem goed vinden

    /   Reply  / 
 2. Wwz

  En zowel 2 Brothers on the 4th Floor als Culture Beat hebben ook al hits gehad vóór de eerste 2 Unlimited-single. En ook zij hadden toen al het standaard ‘meisje zingt, jongen rapt’-concept op een soort van eurohouse-deuntje (wat je toen eigenlijk beter hiphouse kon noemen).

  Helemáál origineel was 2 Unlimited dus niet.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>