Oude glorie: 2 Unlimited – No Limit

Nadat vorige week bekend werd dat Ray Slijngard en Anita Doth weer bijelkaar komen, schoten de oude 2Unlimited clipjes weer over de beeldbuis. Dance Blog kan natuurlijk niet achterblijven bij dit uitermate goede nieuws. Dus dook ik mijn oude platenkast weer eens in en vond het heerlijke Eurodance nummer ‘No Limit’. Tijd om het nummer weer eens flink te pluggen…

2Unlimited is een Nederlands/Belgische Eurodance act, die als een van de eerste acts op grote schaal commerciele hits scoorde met de Eurodance/house. Niet alleen in Nederland sloeg de formule, 1 vrouwelijke zangeres en 1 mannelijke rapper, enorm aan. Ook in het buitenland verkochten de cd’s van 2Unlimited als warme broodjes.

Het populaire duo is een hersenspinsel van twee Belgische producers. Pas wanneer Anita Doth en Ray Slijngard aan de act worden toegevoegd is het plaatje helemaal compleet. De hits stromen binnen, en zo ook de portomonees van de artiesten.

Na een zakelijk meningsverschil verlaten de twee frontartiesten (Ray en Anita) de groep. Onder ‘VIP Allstars’ start Ray nog een mislukt groepje. En na wat presentatiesuccesjes van Anita, loopt ook haar solocarríere spaak. En dus kwam vorige week het nieuws te oren dat ze weer gaan beginnen. Hopenlijk wordt het niet weer een mislukte 90′s revival.

En dan nu de ‘oude glorie’:

Lees ook:Top 500: 2 Unlimited – No Limit
Lees ook:Oude glorie: Dr. Alban – Sing Hallelujah
Lees ook:Filmpje: 2 unlimited – no limit (draaiorgelstyle)
Lees ook:Oude glorie: Corona – The Rythmn of the Night
Lees ook:Happy Hardcore week: Hakkûhbar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>