De pis wordt duur betaald

Als je gaat stappen, is de kans aanwezig dat je bier gaat drinken. Van bier moet je zeiken. En als je eenmaal geloosd heb, dan blijf je gaan. Dat kan behoorlijk in de papieren lopen.

Uit onderzoek van het Amsterdamse bureau Club Judge onder 500 clubbers, bleek dat de hoogte van de prijs voor een toiletbezoek in een discotheek een bron van ergernis is.

Vooral mannen zouden zich boos maken over de zogenaamde 'toilettol' die kan oplopen tot liefst één euro. 90 procent van de grotere uitgaansgelegenheden vraagt geld voor een toiletbezoek, meestal tussen de 50 eurocent en één euro per bezoek. En da's niet zo leuk als je al je te veel betaald hebt voor het feest zelf.  
Overigens zijn vrouwen niet blij met vieze wc-brillen en lange wachtrijen voor de toiletruimte. Maar dat doen ze zelf. Typisch iets voor vrouwen om daarover te zeuren, hehe.

Lees ook:Rokers en niet-rokers stappen minder
Lees ook:Hoe ‘goed’ is Dance4Life?
Lees ook:Top 500: The Adventures of Stevie V. – Dirty Cash (Money Talks)
Lees ook:Documentaire: ‘Dans je nu in een trance?’
Lees ook:De Scissor Sisters delen uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>