De Scissor Sisters delen uit

The Scissor Sisters blijken ondanks hun succes hun hart op de juiste plaats te hebben. De New Yorkse band geven een substantieel deel van de opbrengst van hun optredens aan het goede doel, meldt 365mag.com.
De winst van hun uitverkochte tournee door Groot-Brittanië gaat naar 17 verschillende instellingen en een daklozenopvang in Schotland. Ieder goed doel is door een sisters zelf uitgekozen. Al het gedoneerde geld komt van ticketsales. VIP-gasten die normaal gratis kaarten krijgen betaalden ieder rond de 20 euro, wat heeft geresulteerd in een extra bedrag van 32.000 euro.

Het jaar 2006 betekende voor The Scissor Sisters de grote doorbraak. De band combineert dance, disco en pop tot een aanstekelijke zound. De hit I Don't Feel Like Dancing bracht juist het omgekeerde teweeg bij de luisteraar: een nummer dat vraagt om op gedanst te worden. Leadzanger Jake Shears had ook nog een succes buiten de band met dj Tiga's You Gonna Want Me. Bekijk hem hier.

 

Lees ook:Top 500: Scissor Sisters – Comfortably numb
Lees ook:De mash-up tot kunst verheven
Lees ook:Great Britain week: Simian Mobile Disco
Lees ook:Hoe ‘goed’ is Dance4Life?
Lees ook:Rotterdamse gemeente redt Nighttown van faillissement

1 Reacties // Reageer

One thought on “De Scissor Sisters delen uit

  1. el

    GOED nummer! en dus gemaakt door mannen met een goed hart.
    dubbel swingen dus:)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>