Video: Tracey Thorn – It’s all true

Misschien dat je denkt: who the f#ck is Tracey Thorn. Maar na een enkel zanglijntje moet er al een hoop meer duidelijk zijn. Deze zangeres had namelijk in 1995 een ontzettende hit met het nummer 'Missing' als onderdeel van het duo Everything but the girl.

Hoewel Tracey recentelijk haar tweede soloalbum "Out of the Woods heeft uitgebracht ( haar eerste stamt weliswaar uit 1982, maar toch), zal ze altijd aan dit nummer worden herinnerd.Ook de track It's all true gaat daar niets aan veranderen. Toch is dat jammer. Dit simpele, maar erg subtiele nummer is zeker de moeite waard. Net als de rest van het album overigens, dat waarschijnlijk nog wel een aantal hits zal gaan opleveren. De clip is ook een juweeltje, die zich afspeelt in een grote kantoorzaal. En dat is een stuk leuker om naar te kijken dan dat het klinkt.
Voor meer clipjes klik je hier

Lees ook:Gastrecensie: Paul van Dyk – In Between
Lees ook:Top 500: Everything But The Girl – Missing (Todd Terje Mix)
Lees ook:Video: Camille Jones – The Creeps
Lees ook:Imagine: Armin van Buuren neemt track op met Sharon den Adel
Lees ook:Janet Jackson gaat terug naar de dance

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>