Ouderwets springen in Ekko

Wat een legendarische avond afgelopen vrijdag in Ekko in Utrecht.

Dj Drifter mocht het spits afbijten. Meteen stond de zaal te springen. Dj. Maurice, die de allereerste housefeestjes in Ekko verzorgde, mocht daarna weer eens van zich laten horen. Hij moest er even inkomen, maar al snel wist hij weer de juiste draai aan de platen te geven.

Het trio van Random XS kwam na Drifter en stond live achter de knoppen. Jammer dat hun acid-set zo snel was afgelopen. Dat optreden had best langer mogen duren.

Ik miste alleen de gogo-danseres die zo’n tien jaar terug altijd de boel op gang bracht. Maar zij was deze avond niet echt nodig. Vanaf het begin was de zaal al gevuld en stond iedereen lekker te dansen.

Traditioneel stonden we na het laatste nummer ‘plaatje draaien’ te schreeuwen. Maar helaas wilden Dj. Drifter en Erick Cycle niet meewerken. Geen toegift deze keer. Erg jammer, maar dit was een zeer geslaagde ouderwets gezellige acidparty. Van mij mogen de legendarische Dance-o-mania, Club 404 en Subway Linkavonden snel weer terugkeren.

Lees ook:Partyverslag: Framebusters The Ron (christmas) Carrol edition
Lees ook:Topper van de week: Unders
Lees ook:Partyverslag: Crunc4Life
Lees ook:Uitreiking dj-award: Genieten van Armins kontje
Lees ook:Partyverslag: Above & Beyond

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ouderwets springen in Ekko

  1. Robert Preiti

    Hey Tom volgens mij waren wij toch de gogo dansers…Je vergeet trouwens dj in ten city die was voor maurice, maak niet uit, heftige avonden waren dat….om nooit meer te vergeten…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>