Partyverslag: Above & Beyond

Gisteren trilde the Sand even op zijn grondvesten. Niemand minder dan 'Above & Beyond' was door Intuition Records uitgenodigd een dj set weg te geven. En dat hebben de bezoekers geweten! Het was een schitterende avond, die nog vele jaren bij danceliefhebbers in het geheugen gegrift zal staan. Samen met Menno de Jong en Gareth Emery werd het hoofdpodium deze avond gecompleteerd. Een partyverslag van dit legendarische evenement….

De avond begon met Gareth Emery, deze dj heeft ondertussen al duidelijk zijn sporen verdient in het dance-landschap en mocht de avond dan ook met een knalset openen. Een knalset werd het zeker. Al vanaf de eerste beat stonden de vele bezoekers helemaal los te gaan. Logisch, want hoevaak in je leven zal je Garreth in the sand live zien?

De sfeer was dan ook vanaf de eerste minuut goed. Vanuit heel Nederland waren de tranceliefhebbers hierop afgekomen, die met veel plezier de avond beleefde. Om omstreeks middernacht werd de set overgenomen door de absolute headliner. Een dikke plus voor deze jongens die een heerlijke mystieke tranceset weggaven. Iedereen was op de dansvloer te vinden!

Als laatst werd de avond door resident Menno de Jong afgesloten en ondanks dat er in de andere zaal nog genoeg te beleven was, heb ik geen moment de drang gehad de zaal te verlaten. Ook van deze set wilde je geen seconde missen! Menno de Jong verdient eigenlijk een gehele avond, speciaal aan hem gewijdt!

Conclusie

Tranceliefhebbers waren gisteravond op de juiste plek. Knalsetjes en heerlijke muziek voerde de boventoon. De locatie was goed uitgekozen (goed geluid, ruim), maar voor verstokte rokers (rookruimte was slecht te doen) en drinkers (mixje 12,50 :| ) was de ruimte iets minder. Al met al was het een zeer geslaagde avond!

Lees ook:Winnen! 2 Gastenlijstplaatsen voor Intuition Invites: Above & Beyond
Lees ook:Menno de Jong solo
Lees ook:Above & Beyond komt naar Nederland
Lees ook:Menno de Jong krijgt eigen radioshow
Lees ook:Amsterdam Dance Event pakt groots uit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>