Partyverslag: Framebusters The Ron (christmas) Carrol edition

Afgelopen zaterdag mocht ik aanwezig zijn in de Escape. Daar was namelijk niemand minder dan houselegende Ron Carrol aanwezig om een setje te verzorgen. Deze legendarische dj stond nog erg hoog op mijn verlanglijstje voor 2008 en afgelopen zaterdag was het dan zo ver. Ron Carrol stond een ruime tijd geprogrammeerd in een van de beste clubs van Amsterdam!

Ik ben altijd blij als ik ‘s nachts in Amsterdam aankom. Het voelt alsof het nachtleven van heel Nederland aan je voeten ligt. De stad bruist van alle kanten, ook ‘s nachts. Na een trein- en tramreis kwamen we dan ook op het Rembrandtplein uit. Na het zoeken van een werkende pinautomaat (3 waren kapot!) kon het feest dan beginnen. Eenmaal binnen was Radikal Roy het aanwezige publiek aan het opwarmen. Ondanks dat het nog rustig was werd er al lekker ingedraaid.

Na een paar biertjes, stond de dansvloer tot de nok toe vol. Ron Carrol begon zijn set en draaide een hoop houseklassiekers. Het was wel jammer dat er niemand was die Ron aankondigde. Maar Ron herstelde dat door met een aantal heerlijke producties goed te openen.

De avond verliep met deze heerlijke muziek sneller dan verwacht. Al voordat ik het wist schoten de hits als ‘Lucky Star’, ‘Nike Song’ en ‘Back Together’ al voorbij. Geweldig hoe het mixtalent hier bezig was! Ook sterk is het dat Ron Carrol zijn eigen vocals verzorgt. Geen mc eigenlijk nodig dus!

Nadat Ron Carrol het publiek in extase had gebracht was het de beurt aan Raymundo. De resident van de Escape mocht de avond waardig afsluiten. En dat deed hij ook! Met een hoop knallende house hits wist hij het publiek van top tot teen te vermaken. Naast Raymundo stond de prachtige MC Choral. Haar vocals waren om weg bij te dromen, een sterke combinatie!

Voordat ik het wist was de avond voorbij en zochten we het Leidseplein op om de bus terug te pakken. Framebusters in de Escape heeft zich weer weten te bewijzen. Goed publiek, lekker sfeertje en heerlijke muziek.

Lees ook:Partyverslag: Pure Passion
Lees ook:Partyverslag: Beatloverz; Over the top edition
Lees ook:Partyverslag: Odeon’s Countdown
Lees ook:Partyverslag: Crunc4Life
Lees ook:Escape presents Framebusters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>