Partyverslag: Odeon’s Countdown

Gisteravond reisde ik van Almere naar Amsterdam om daar is ouderwets goed te stappen. Geen techno, house, minimal of latin deze avond voor mij maar ouderwetse classicers. Dit vond ik in de schitterende Odeon, hartje Amsterdam. Daar werd namelijk het feest Odeon's Countdown gegeven, georganiseerd door de jongens en meisjes van de T.N.T. feesten. 

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: soms heb je van die avondjes, dat alles klopt. Gisteravond was er weer eentje voor in de boeken. Om te beginnen met de locatie: de Odeon.

De Odeon is de club die onder deze naam al ruim drie jaar aan de Singel in Amsterdam is gevestigd. Bij binnenkomst vervuld de club ruim aan alle verwachtingen. Het is ook van binnen in oude staat behouden en de tekens dat dit een oud statig grachtenpand is geweest zijn dan ook duidelijk terug te vinden.

Enige minpuntje is het geluid van deze club. Voor classics, house, latin e.d. is dit nog wel te doen, maar het geluid stelt de club niet in staat minimal of techno avonden te organiseren. Jammer, want de club zou zich er wel goed voor lenen.

Terugkomend op het feest. De feestgangers die op dit feest afgekomen waren, stonden al snel op de dansvloer. Rond een uur of 2.00 was het "lekker druk", zonder dat het irritant was. De leeftijd van het publiek was rond 20-22 jaar en 55/60% vrouw. 

De gehele avond werden de lekkerste classics gedraait. Van Micheal Jackson's "Billie Jean" tot de "Lambada" van Kaoma, alles kwam voorbij. De dj's waren ondergeschikt aan de muziek, al moet ik zeggen dat ze goed stonden te mixen.

Conclusie
Odeon's Countdown is een prima feest, tussen al het standaard house en technogeweld, gegeven in een prachtige locatie met leuke mensen. 

Lees ook:Odeon’s Countdown: De bezoeker betaalt, dus de bezoeker bepaalt! (WIN!)
Lees ook:Partyverslag: Girls Love DJ’s Amsterdam Dance Event
Lees ook:Amsterdam week: Heineken Music Hall
Lees ook:Partyverslag: Above & Beyond
Lees ook:Nachttempel week: Factory 010

1 Reacties // Reageer

One thought on “Partyverslag: Odeon’s Countdown

  1. Chantal

    Top feestje, vond het ook erg gaaf dat er altijd met live clips word gedraaid!!

    je kan dus de muziek horen en zien!!

    erg tof

    ga volgende keer zeker weer!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>