Eindelijk live beelden vanuit de clubs!

Je kon net nog op de blog lezen over de aanstaande samenwerking met Club Judge. Door deze samenwerking heb ik nu al een moddervette scoop voor je!

We hebben namelijk allemaal wel eens ziek thuis gezeten, een feest gemist waar je bij móest zijn of iemand moeten overtuigen van een feest of locatie. Tot nu toe worden we op zo’n moment eigenlijk alleen maar gevoed door partyfilmpjes, partyreviews of waarderingen op dance sites. Ik heb het altijd al jammer gevonden dat er geen livestreams vanuit clubs worden gezonden. Gelukkig komt daar al heel snel verandering in…

Club Judge is in groot geheim al zes maanden aan het proef draaien met dit plan. Via het binnenkort online komende “Peekz” systeem kan je als danceliefhebber eindelijk de livestreams van de bekende clubs online bekijken! Dus zit je een keer op de zaterdagavond thuis, met een knop op de muis zit je midden in het feestgedruis!

“Peekz” is zo geavanceerd dat je er zelfs oude livestreams van kan terugkijken. Van alles is mogelijk! Vanaf het moment dat het feest begint tot aan het bittere eind is er een livestream op internet te vinden. Maar dus ook op je brakke zondagmiddag/avond kan je deze beelden nog eens gerust terugkijken.

In elke aangesloten club zijn maar liefst 5 camera’s opgehangen, die je een scherp beeld en cd kwaliteit geluid geven. Speakers op voluit en het lijkt bijna of je er zelf bij bent!

Er zijn zoveel mogelijkheden dat het bij mij nog steeds duizelt. Wat een innovatie! Eindelijk kan ik een vet feest is op mijn gemak terug kijken. Of lekker in de stemming komen met een vette livestream van vorige week. Maar ook het overhalen van vrienden om voor “die ene club” te kiezen gaat zo wel erg makkelijk!

En in de toekomst zijn de mogelijkheden natuurlijk nog groter, wat te denken van livestreams op festivals? Of een digitaal themakanaal waar je de streams ook vandaan kan vissen. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen!

Voor de betaversie kan je kijken op Peekz.Tv

Lees ook:Dance.Blog en Club Judge
Lees ook:Hyvers massaal naar Jimmy Woo
Lees ook:Powerzone flirt met Rotterdamse Maassilo
Lees ook:Nieuwe redacteur gezocht!
Lees ook:Uitreiking dj-award: Genieten van Armins kontje

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Eindelijk live beelden vanuit de clubs!

  1. MrWest

    Vet, doet me dingen aan vroeger. Toen had je in het weekend op MTV rond 11/12 uur ‘s avonds live of “relive” beelden van clubs. Ook al was dit ver voor de periode dat ik actief begon te worden in het nachtleven, ik was echt enorme fan en zat dan ook elke week trouw op de bank met mijn colaatje en bak chips.

    Iemand trouwens enig idee hoe dit programma heette?

      /   Reply  / 
  2. Joel

    Nog 1 week wachten , mooi stuk tnx!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>