De locatie: Harders Plaza

Had ik vorige week nog een behoorlijk slechte recensie over de Noxx. Deze keer behandelen we wederom een "gelikte" club. Tussen de vele boerendorpen, in Hardewijk, bevindt zich het geheel verbouwde "Hardersplaza". Dance.Blog zocht de locatie enige tijd geleden op. Zou de club zich in het rijtje van slechte clubs kunnen scharen óf weet deze club wel hoe het mensen aan zich moet binden? Lees snel verder…

Hij stond al geruime tijd hoog op mijn verlanglijstje. Ik moest en zou weten hoe "Harders Plaza" zijn verbouwing had doorstaan. Het multifunctionele centrum dat ook een kartbaan en sporthal huisvest werd een poos geleden heftig verbouwd.

Het resultaat was dan ook erg verbluffend. Na even in de rij te hebben gestaan, kwamen we de schitterende club binnen. Na een korte zomerstop zou de locatie weer opengaan voor publiek en dat was een uitgelezen kans om de club eens te bezoeken.

Het is de club gelukt een bepaalde internationale allure te creeëren. Daarnaast is de club niet ontzettend groot opgezet, waardoor het een bepaalde "gezelligheid" heeft. De locatie is bestaat uit vier ruimtes:

* De "Main": Hier staan de headliners van de avond. Grote zaal met in het midden en rondom verhogingen. Heeft een aantal bars en is vanuit de meeste hoeken contact met de dj.
* De "doorloop": Hier wordt voornamelijk urban gedraait. Kleine zaal die tevens als doorloop van de ingang naar de main dient. Hierdoor veel minder gezellig.
* De "Apres-ski": Deze zaal is de gebruikelijke "Apres Ski zaal", veel Nederlandstalige muziek, bezopen feestgangers en foute dj's. Uiteraard een topsfeer, maar niet mijn ding.
* Het "Rookhok": Een gezellig "oud-bruin" gedeelte waar je gerust een sigaret op kan steken.

Het geluid is loepzuiver, en dat is echt een onzettend groot compliment voor de locatie. Er zijn helaas nog te veel clubs die een slecht geluid bezitten. Harders Plaza bewijst het tegendeel.
De lichteffecten zijn daarnaast ook nog eens perfect. Vooral de CO2 Blaster is een duur maar heftig effect (voorbeeld).

De score:
Bereikbaarheid: 7 (Veel parkeermogelijkheden, geen files, maar slechte tot geen bereikbaarheid met ov)
Publiek: 7 (Helaas veel "handtasjeshouse" publiek. Daarintegen ging het wel behoorlijk los!)
Muziek: 8 (Weliswaar veel "bliepjes" house, maar keuze uit drie stijlen (urban, house, apresski) en loepzuiver geluid. De beste dj's in deze genres zijn wekelijks van de partij).
Prijzen: 8 (2 euro een biertje, 6 euro een mixje)
Aankleding: 8 (De tent bezit schitterende inrichting met mooie lichteffecten)
Totaal: 7,6 (Ben je liefhebber van de bovengenoemde dancestijlen? Ga zeker even een keertje kijken!)

Lees ook:De locatie: Hotel Arena
Lees ook:Provincieweek: Podium, Hardenberg
Lees ook:De locatie: Noxx Antwerpen
Lees ook:De locatie: BLM9
Lees ook:Provincieweek: Skopje, Beilen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De locatie: Harders Plaza

  1. wendy

    Hardersplaza is echt een dikke club .En eerlijk is eerlijk ze doen er veel aan om de mensen elke keer weer tevreden te houden,thema s dj s entertainment enz .. Ik vind het in ieder geval top om uit te gaan

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Provincieweek: Podium, Hardenberg | Dance

  3. alek vidakovic

    hardersplaza is echt een supervettedikke club huden thema dj,s entertainmment ik vind het veetop om uit te gaan lekker dance gaan loos karten zijn vergebaar the kop

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>