De locatie: BLM9

Dit weekeinde moeten we met z'n allen écht naar de kustlijn om van het weer te genieten! Zodoende zullen velen van ons het weekeind weer goed afsluiten bij een van de vele strandtenten die ons land rijk is. Helemaal in stijl hebben we deze week dus een recensie over het Bloemendaalse BLM9.

De vaste standplaats van de Sneakerz feesten is in Bloemendaal te vinden. In de beachclub BLM9 kunnen elke zondag van de maand de voetjes flink van de vloer.

Naast de vaste Sneakerz feesten is het legendarische Housequake trio hier ook vaak te vinden. Het werd dus eens tijd om bij BLM9 te gaan kijken. 

BLM9 is gesitueerd aan het eind van de 'strandtenten-boulevard' net iets voor Woodstock. Wanneer je binnenkomt, merk je enerzijds de overdekte locatie, als wel ook de open locatie (die bij regen overdekt wordt). De dansvloer binnen is klein, maar wel erg gezellig. Alleen kan dit wel eens overgaan naar té druk.

Buiten is het lekkerder toeven. Wat meer ruimte en goed geluid. Binnen is het geluid ook van goede kwaliteit. Het deurbeleid wordt als streng gekwalificeerd. Logisch na de incidenten in het verleden.

Verder moet je rekenen op hogere dranprijzen als normaal. Ontzettend leuke/mooie mensen, soms feestjes met een -/- sfeer en een leuke tent die er mooi uitziet.

De score:
Bereikbaarheid: 3 (Openbaarvervoer niet te doen, weinig tot geen parkeergelegenheid en file's als het druk is)
Publiek: 7 (Los, leuk en lekker. Mindere feestjes = mindere sfeer)
Muziek: 9 (Sneakerz is een van de beste concepten)
Prijzen: 7 (Entreeprijzen vanaf 10 euro :) , drankprijzen aan de hoge kant)
Aankleding: 9 (Een échte strandtent)

Totaal:  7 (Door de bereikbaarheid, helaas :( )

 

Lees ook:De locatie: Maassilo
Lees ook:Utrecht week: de Nachtburgemeester
Lees ook:De locatie: de Powerzone
Lees ook:De locatie: Hotel Arena
Lees ook:Rotterdamseweek: Outland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>