ID&T past Thunderdome trailer aan

Wie de originele trailer voor Thunderdome 2007 nog wil zien moet snel zijn. Organisator ID&T heeft de RAI, waar het feest plaats gaat vinden, verteld dat het filmpje wordt aangepast.
Overigens is de RAI niet in paniek geraakt over de opschudding rond  de trailer. Communicatie manager Katelijne Wilhelmy van de RAI op 3 voor 12: “Ik heb het filmpje zelf niet gezien, maar ik heb wel gehoord van de negatieve reacties.Dit had ID&T zelf ook niet verwacht en heeft ons laten weten dat ze de trailer aanpassen. Wij zijn in ieder geval niet van plan bijzondere maatregelen te treffen. We kennen ID&T goed, we werken al lang samen. In december werken we gewoon weer volgens dezelfde procedure en met dezelfde vergunningen.”

Bekijk de -nu nog- oude trailer hierrr.

Lees ook:Marcherende SS-ers in trailer Thunderdome
Lees ook:Verjaardagsweek: Filmpjeeeeee!
Lees ook:Fedde le Grand: ‘house verdringt trance’
Lees ook:ID&T neemt de wereld over
Lees ook:Filmpje: Tieners voeren kind xtc?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “ID&T past Thunderdome trailer aan

  1. Perca

    Het was ook stom om tijdens de montage deze beelden er in te monteren. Jammer dat er alleen enorm veel ophef over ontstaat.

      /   Reply  / 
  2. HaDeZz

    Goede promotie toch?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>