Marcherende SS-ers in trailer Thunderdome

Thunderdome heeft zowel bij de oude garde gabbers als bij de nieuwe generatie hardcorehousers een bijna heilige status. De organisatoren zijn wars van publiciteit, media-aandacht en politieke correctheid.
Sinds de hardcore in de jaren negentig de gabber ten onder ging aan parodieën, vercommercialisering en negatieve pers, doet Thunderdome er alles aan om het feestje niet nog een keer te laten verstieren door mensen 'die er geen verstand van hebben'.

De nieuwste trailer voor de editie van 2007 hakt dan ook in op alle vooroordelen, beschuldigingen en gezeur waar Thunderdome en de gabberscene door de jaren heen mee te maken heeft gehad. Gabbers zijn racistisch, gewelddadig, agressief, duivels en meer van zulks: het komt allemaal terug in de trailer. Thunderdome smijt beelden van Ku Klux Clan, marcherende SS-ers, horrorfilms, tekenfilmverkrachtingen en drugsgebruik recht in het gezicht van de argeloze kijker. Kan dat zomaar? Geef zelf je oordeel na het bekijken van de trailer.
Bekijk bij GeenStijl alle opmerkelijke screenshots

Lees ook:Thunderdome 2006: voorpret in beeld en geluid
Lees ook:Even een snackje: Thunderdome ’97
Lees ook:Thunderdome Pay Back Time: de line-up
Lees ook:ID&T past Thunderdome trailer aan
Lees ook:Niks geen jump of shuffle: Party Animals doen aan gabber

21 Reacties // Reageer

21 thoughts on “Marcherende SS-ers in trailer Thunderdome

 1. Shaggy

  Altijd al gedacht dat gabbers halve nazi’s waren, dit bevestigt dat nog maar eens.

    /   Reply  / 
 2. haagse harry

  vette shit, meer

    /   Reply  / 
 3. sherrif

  he shaggy wat loop je nou te zeike lees wat er staat,,, al jullie flikkers denke hardcore is racistisch.. stel je niet aan

    /   Reply  / 
 4. FOK

  Lekker dan zo bouw je wel een lekkere naam op als organisatie !!

  gelukkig weten de meeste bezoekers wel beter SEE YAH AT THE THUNDERDOME

    /   Reply  / 
 5. iemand

  shaggy jij moet je bek houwe hardcore
  heeft nix met raCIsten te maken
  ik ben een hCliefhebber en egt geen raCIst
  ik heb alleen wel een hekel aan mensen
  zoals jouw die denken dat hArdcore
  racIstisch is. even over de trailer
  wat boeit mij die trailer nou ik weet zelf wel beter tis wel een coole trailer
  maar t heeft gwoon geen fuCK met hardcore te
  maken dus waaarom doe je zown trailer voor zown feesje als thunderdome gwoon sneu

    /   Reply  / 
 6. die ander iemand

  ik ben het met iemand mee eens want er is wel een groep dat racistisch is maar hun hebbe ook gwoon een eige mening en bij gnoeg hc-feest kome ook zwarte (nie lullig bedoeld) gaste en weet ik veel wat nog meer ben er namelijk zelf ook 1:D en heb nog nooit moeilijkhede gehad met iemand dus die raciste bullshit van shaggy fok dat gwoon lekker hakkuh!!!!

    /   Reply  / 
 7. die ander iemand

  en gabber zit nie van buite maar van binne!!!!

    /   Reply  / 
 8. GabberXL

  Stelletje mislukkelingen , als je leest en niet alleen kijkt zie je dat thunderdome dit doet omdat mensen tog zo graag de slechte kant van de hardcore willen zien laat die mensen allemaal lekker denken wat ze willen wij Gabbers weten wel beter , en als je problemen hebt met Gabbers spreek je ze daar tog op aan en ga niet de internet held uithangen laat iedereen in zijn waarde wij zeg tog ook niet dat R&b voor Extreem Linkse mensen is ?

    /   Reply  / 
 9. Lossiej

  Ik vind het filmpje wel hard moet ik zeggen hoor. Maar ik weet ook wel dat de mensen die op HC feesten komen niet zo zijn. Dit omdat ik er zelf ook kom.
  Je hebt zoals bij alle groepen een klein groepje die het weer verpest voor de ander. Maar dat zijn geen HC liefhebbers, dat zijn gewooon mensen die graag dingen verneuken.

    /   Reply  / 
 10. niels

  jezus he bek houwe over thunderdome
  het is een super gezellig feest kei hard maar gezellig
  en zeg eerlijk met een pilletje is iedereen lief voor elkaar
  en de gene die zegt dat het een racictisch feest is kom een keertje kijke voor dat je je muil open trekt
  zo gezecht

  stelletje hoere neukers ik heb het gehad
  sterf met een gezwel aan je kontgat

  je moet moet je muil houwe
  echt waar lieve mensen….

    /   Reply  / 
 11. Me

  Hij is gewoon KK hard en daarom juist wel vet:D als ze inderdaad allemaal denken dat het zo gaat kunnen ze het krijgen ook dikke vette duim

  Tot 15 DEC

    /   Reply  / 
 12. Fuck racism - love hardcore

  Is vet veel ophef over dit filmpje.
  dat het racistisch zou zijn.
  geweldadig en agressief.
  maar zo zie je maar weer dat hardcore alleen maar weer de lul is als er weer negatieve dingen gebeuren in de style, en anders ook niks, maja das inderdaad wat heel veel mensen horen willen want het tegenovergestelde dringt toch niet tot ze door, laat ze maar stikken en die shaggy ook.
  Ik ben in ieder geval voor volle 100% aanwezig op thunderdome

    /   Reply  / 
 13. Twinky

  Wij willen meer wij willen meer!

    /   Reply  / 
 14. sammy

  shaggy meester domme opmerkingen – alles gezegd

    /   Reply  / 
 15. anck-su-namun

  Thunderdome is ondertussen een legende in de hardcore scene… met een aanzienlijke status.
  met deze beelden zijn opzich niets mis, alleen, waarom worden ze gebruikt in een trailer van een muziekstijl die al zo’n slechte naam heeft bij buitenstaanders? logica is hier ver te zoeken, ma bon…een echte hardcoreliefhebber weet ook dat dit dikke bullshit is en dat hardcore totaal niet draait om hooligans, vernietiging, agressie, nazi’s, KKK en noem maar op.
  dus shaggy: die vlieger van jou gaat totaal niet op. om maar iets te noemen, de r&b way of life is ook verre van heilig: bitches and pimps, bling bling style en nigers die elkaar afknallen owv hun lyrics..nuja, beslis dan maar zelf wat ‘beter’ is.
  de enige klote is natuurlijk dat er onder de gabbers een pak racisten zitten, maar nog meer zijn het niet. maar dat zien buitenstaanders natuurlijk niet. laat ze deze beelden zien, stop er enkele kale koppen bij en lap, de hardcorewereld zit vol nazi’s… so, mooi niet dus…dat de organisaties talloze projecten sponsoren elk jaar wordt ook nergens vermeld…
  ‘k heb vaak heel sterk de indruk dat gabbers altijd maar als slechte en racistische mensen moeten worden afgebeeld en dat de goeie dingen weggeveegd worden. zo wordt er zelden gerept over de heerlijke sfeer die op een hardcore party hangt, en de samenhang van al die mensen die daar staan te feesten. ben jaren zelf naar van die feesten geweest en ik heb zelden een vechtpartij meegemaakt..als ik nu naar een of andere fuif ga hier in de buurt is er altijd wel ergens een groep die begint te batteren. en daar zitten dan geen gabbertjes tussen.
  nuja, eindeloze discussie natuurlijk. al kan’k alleen nog maar zeggen, dat niets is wat het lijkt en dat men niet moet afgaan op beelden die ze in de media zien over gabbers, want die kloppen vaak niet helemaal.

    /   Reply  / 
 16. Harskamp hardcore

  ik snap best dat sommige denken dat gabbers racistisch zijn want je ziet zat filmpjes dat mensen met een kale kop en trainingspak mensen lopen te discimineren maar het slaat nergens op want een echte gabber maakt het niet uit of iemand blank is of zwart. en de clips zijn meestal wel geweldadig maar dat hoord gewoon erbij maar het is nooit gevaalijk.

    /   Reply  / 
 17. Davy van de Laar

  @ Harskamp hardcore
  Het punt van zo’n filmpje is dat op die manier een vooroordeel jegens gabbers wordt bevestigd, niet weggenomen. Voor de buitenwereld althans.

    /   Reply  / 
 18. MasterEE

  BlAbLa

  HarDcORE RulLLLLlleeeeeSSSS !!! \\o o//

    /   Reply  / 
 19. ...

  leer eerst mensen kennen voor dat je oordeelt

    /   Reply  / 
 20. paul

  als jullie goed kijken zie je dat er niet alleen maar Marcherende SS-ers in de trailer van Thunderdome zitten maar ook de amerikanen die lopen dr bij ( ze lopen de duitsers tegemoet )ook somige mensen intrepeteren dit filmpje gewoon verkeerd omdat ze zelf te snel een oordeel over iets vellen en niet echt kijken dan krijg je domme mensen met domme opmerkingen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>