De militante jeugd van Bergen op ‘Sloom’

"Laat dance niet verdwijnen uit Bergen op Zoom" luidt de militante tekst op de internetpetitie die al zo’n 500 jongeren in de Brabantse plaats hebben ondertekend.

Ze pikken het niet dat hun enige dance-party’s hen ontnomen worden.

"Teken de online petitie en laat horen dat je het hiermee niet eens bent! Laten we met zijn allen opstaan en Bergen op Zoom laten voelen en horen dat ook met de jongeren rekening gehouden moet worden!", meldt de website van partyorganisator J&E Entertainment.

Door klachten over geluidsoverlast moest de eigenaar van zalencomplex De Raayberg de houseparty’s schrappen van de agenda.

Foto Bassrulesr-feest in De RaaybergNu zit de ontheemde jeugd thuis. Met teveel energie in de benen en te weinig plek om die kwijt te kunnen.

Een oplossing lijkt vooralsnog niet dichtbij: er zijn geen andere geschikte zalen in de stad en een discotheek is er niet. De troostende woorden van de zaaleigenaar doen de zaak ook niet veel goeds: “Avonden met bijvoorbeeld Jan Smit of Snot en Kwiel blijven we zeker doen.”

Snot en Kwiel ! Alsof stuiterende jongeren dáárop zitten te wachten.

Op de website van de krant is ondertussen een levendige discussie losgebarsten.

Lees ook:Brabants disco-conflict op scherp gezet
Lees ook:Rijswijkse jeugd biedt jumpend petitie aan
Lees ook:Tiësto in Escape: 250 Hyves-vrienden mogen gratis
Lees ook:Loveparade naar Hamburg?
Lees ook:Onderzoek: Danceliefhebbers houden niet van oordoppen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>