Brabants disco-conflict op scherp gezet

Feest in de RaaybergWas de toon in ‘Bergen op Sloom’s houseparty-discussie een paar weken geleden redelijk netjes van toon, nu wordt er toch eindelijk met modder gesmeten.

Party-organisator J&E mag wegens geluidsoverlast geen dancefeesten meer geven in zaal De Raayberg. De lokale jeugd baalt als een stekker en haalde 2000 handtekeningen op om dansavonden veilig te stellen. Die worden binnenkort aangeboden aan de burgemeester. Een PvdA-raadslid kwam met een compromis. Dat hield in: een paar feesten per jaar in plaats van de wekelijkse parties. Een wethouder veegde dat voorstel echter rücksichtslos van tafel, tot woede van de partyorganisator. Volgens hem leveren een paar feesten per jaar geen enkel probleem met de buurt op.

Matpartijen
Ondertussen zorgen juist de Tokkie-festijnen voor de grootste matpartijen in Bergen op Zoom.

Zo meldt de krant BN/De Stem: "Andere evenementen in de Raayberg gaan overigens nog steeds door. Niet altijd zonder wanklank: zaterdagavond ontstond bij het Bergs festival van het levenslied een massale vechtpartij, waarbij onder meer een van de agressievelingen een politiehond heeft proberen te wurgen."

Een politiehond wurgen?? Dat heb ik nog geen houseparty-ganger zien doen.

Lees ook: De militante jeugd van Bergen op Sloom

Lees ook:De militante jeugd van Bergen op ‘Sloom’
Lees ook:Videoclip: De Jeugd van Tegenwoordig – Hollereer
Lees ook:Top 500: Beats International – Dub be good to me
Lees ook:Filmpje: Samim’s Heater op viool
Lees ook:Armin van Buuren: ‘Mijn leven is een jongensboek’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>