Beatloverz als vanouds weer steengoed!

Afgelopen zaterdagnacht stond in het teken van Beatloverz. Het megaconcept van Beatloverz Events beleefde alweer afgelopen zaterdag alweer zijn zesde editie. De organisatie had goed geluisterd naar de kritiek die er op de vorige editie was gekomen, zodoende was de ticketverkoop omlaag gegaan, werden er kluisjes ingezet en werd er wat aan het drank tekort gedaan. Het resultaat? Verbluffend!

De reacties op de vele communities stroomden zondag binnen, de een lovend, de andere matig positief. Gezien de reacties op de vorige editie heeft de organisatie er alles aan gedaan de bezoeker tevreden te houden. Allereerst was de drukte deze keer goed te overzien. Het feest was weliswaar uitverkocht, maar iedereen kon zijn plekje vinden.

De muziek die werd gedraait was deze editie gevarieërder dan normaal, als dj kon je deze avond niet meer aankomen met ‘Rap das Armas’ of ‘Show Me Love’. De setjes waren dan ook goed tot zeer goed te doen, het zorgde ervoor dat een groot deel van het publiek compleet losging op de deuntjes die uit de speakers knalde.

De locatie doet het ook nog altijd erg goed bij het feestende publiek. Jammer dat de Maassilo geen lang dance leven is beschoren. Maarja, corrupte wethoudertjes gaan liever voor de zieltjes van het urbanpubliek, dan voor het house, techno en hardcorepubliek.

Nog wat ‘sprekende’ reacties van het publiek:

“Was weer een super feestje..!!! Lockers waren goed geregeld en de drukte dit keer ook! Was goed te doen allemaal. Op naar 4 april”

“Super nacht gehad! Lockers was goed geregeld (Y) achja die drukte, was nog wel te doen. Helaas wel lang op mn drankjes staan wachten”

“Zeer goed feestje, goed georganiseerd, goede dj’s, de kluisjes waren ideaal. Alleen jammer dat het flink dringen was wanneer er een goede dj’s draaide. Het feest kenden 1 hoogte punt waarna de sfeer duidelijk omsloeg.. mensen gingen naar huis rond een uur of 4en 5 toen was het feestje aardig op zijn eind.”

Lees ook:Fabulous brengt weer het echte clubgevoel
Lees ook:Terugkijken op Oudjaarsnacht
Lees ook:Beatloverz komt er weer aan
Lees ook:Musica Republica een groot feest
Lees ook:Beatloverz, goed feest, mindere locatie…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>