Terugkijken op Oudjaarsnacht

Het was me een drukke nacht! Nu ik weer fris achter mijn pc zit is het mooi om eens terug te kijken wat er zich allemaal heeft afgespeeld in de clubs en discotheken. Sterren als Roger Sanchez, Sebastien Ingrosso, Felix da Housecat en Steve Angello stonden in Nederland om het jaar waardig af te sluiten. Sommige feesten waren legendarisch, van sommige feesten was de glans af. Lees verder om te zien welke feesten wél en welke feesten níet aansloegen.

Extrema NYE
Het feest in het Klokgebouw van Philips was een waar succes. Wat je van Extrema mocht verwachten, was aanwezig. Een goede line-up, strakke locatie en leuk publiek maakten deel uit van een zeer geslaagde avond. Sprekende reacties op Partyflock waren o.a.:
“Dr Lektroluv en quince live waren geweldig!!!! alleen koud in de technozaal brr
“Gabriel Ananda was geweldig. En ik heb mij daarbij uitstekend vermaakt.”

Al met al een geslaagde avond voor het Extrema publiek!

Rocksteady NYE

Niet veel verderop in het Beursgebouw, vond Rocksteady plaats. In tegenstelling tot Extrema NYE verliep de avond daar een stuk minder. Alles wat fout kón gaan op een feest lijkt daar te zijn gegaan. Zo was er een grote meerderheid aan ‘Medelanders’ die dachten alles te mogen en kunnen, waren de rijen van de bar niet normaal lang, waren de toiletten vies, om nog maar niet te spreken over de sfeer. Deze reactie op Partyflock spreekt wel het meest:
“Wat een wack feest zeg, alles was slecht geregeld. IK meen serieus wat k nu zeg, SLECHTSTE feest ooit waar ik ben geweest.”

The Ballroom NYE
The Ballroom werd dit jaar weer in de Zeelandhallen te Goes georganiseerd. De afgelopen edities waren niet zo geweldig en ook deze editie sprong er niet uit. Het feest, dat en house en hardstyle zaal had, kreeg weer veel commentaar over de decoratie, het ‘twaalf uur moment’ en de sfeer in de house zaal. Gemengde reacties in overvloed over dit feest. Waarderingen van het feest zijn hier te vinden.

Awakenings
In de Rotterdamse Maassilo stond verreweg het beste feest van deze avond. De reacties over Awakenings waren ook deze keer weer lovend. Een sterke line-up en goede setjes zorgde voor een top sfeer waarin iedereen los ging. Zou tot een van de beste oudjaarsfeesten allertijden behoren. Complimenten aan de organisatie!
“Wat een superfeest, goed geluid, gezellige mensen. Helemaal top!! GELUKKIG NIEUWJAAR!!!!!!”
“Geniaal! Het leek wel weer een sprookje! Dave Clarke is toch echt een ware meester, Perry & Boris Ross verdienen ook een dikke 10,. heerlijk setje! En wat een afsluiting in Factory 010.. Miss Djax & Mike Drama was Geniaal en dan daarna ook nog Frank Kvitta.. AMEN  Organisatie was super,. alles ging vlot, geen wachtrijen, gratis wc’s.. Super!! Dit feest krijgt van mij een dikke 10!!”

Dat was de oudjaarsavond! Hopen dat alle feesten net zo hard rocken als Awakenings! Nogmaals een gelukkig nieuwjaar!

Lees ook:Dirty Dutch week: Deltahal
Lees ook:Fabulous brengt weer het echte clubgevoel
Lees ook:Awakenings in oktober
Lees ook:Beatloverz als vanouds weer steengoed!
Lees ook:Nog tien bezoekers Awakenings vast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>