Volgende week tickets voor Dance Valley kopen!

SLAM FM! hitjes luisteraars hadden de spot misschien al voorbij horen komen, maar vanaf Valentijnsdag 2009 kunnen we weer kaarten voor Neerlands beste festival kopen. De kaarten van Dance Valley gaan dan in de verkoop. Ondanks de kredietcrisis verwacht ik dat de kaarten de webshops uit zullen vliegen, de editie van vorig jaar sloeg namelijk zo goed aan dat ik om me heen al veel berichten hoorde over mensen die een ticket wouden aanschaffen.
Dit jaar bestaat Dance Valley 15 jaar en dat betekent taart! Of champagne! Of gewoon een moddervette line-up, een dikke aankleding en een hoop entertainment. Ik verwacht een knal editie! Het festival vindt plaats op zaterdag 11 juli!

De ticketverkoop zal starten op zaterdag 14 februari. Tickets kosten €62,50 (ex. fee) en zullen verkrijgbaar zijn via www.dancevalley.com, www.udc.nl en www.ticketservice.nl. Verder kun je ook je tickets halen in alle winkels van Mid-Town, Primera en de grotere Postkantoren en Free Record Shops.

Wat verwacht je van deze editie van Dance Valley?

Lees ook:Dance Valley 2007: Eén groot circus
Lees ook:Dance Valley 2008: datum en area’s bekend
Lees ook:Lovedance festival, eindelijk is Nederland weer is progressief bezig!
Lees ook:Sky City Festival is het nieuwe Amsterdamse dance-evenement van Mojo
Lees ook:Line-up Scheldepop al bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>