Lovedance festival, eindelijk is Nederland weer is progressief bezig!

Met al het vergrijs in de samenleving (en dan heb ik het niet over de leeftijd), gaat Nederland een grauwe winter tegemoet. Door het rookverbod, liggen er honderden mensen met een longontsteking ziek thuis. Uitgaan na 5 uur ‘s nachts wordt aan banden gelegd, en de liefhebber kan niet meer van zijn paddo genieten. Gelukkig gebeuren er zo nu en dan ook vooruitstrevende dingen. Het Lovedance festival is daar een van. UDC en Lovedance organiseren dit feest, uitsluitend voor gay en gayminded people.

Nu de datum van het Lovedance festival is gepubliceert, betekent dat ook dat we druk kunnen speculeren. Hoe gaat een gayfestival eruit zien? Grote roze podia, travestieten als mc’s en homosexuele dj’s? Ik ben benieuwd hoe er invulling wordt gegeven aan dit spannende thema.

Feit is wel dat het festival zaterdag de 18e van juli plaats gaat vinden. Met de locatie (Spaarnwoude) in het achterhoofd is het dus heel aannemelijk dat de 11e van juli Dance Valley 2009 plaats gaat vinden. Even rekening mee houden met mijn vakantie dus!

Hoe zien jullie een festival met een homoseksueel tintje? Ik blijf er lekker ver vanuit de buurt, al denk ik dat dit festival que sfeer een van de beste zal zijn.

Lees ook:Dance Valley 2007: Eén groot circus
Lees ook:Massive Attack, Richie Hawtin, The Gaslamp Killer en Todd Terje onder de eerste namen voor Pitch
Lees ook:Sander Kleinenberg, Apster en Bart B More maken programma Sky City compleet
Lees ook:Tweedaags Free Festival dit jaar!
Lees ook:Fantasy Island en drugshonden: 60 % van bezoekers had drugs bij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>