Provincieweek: Zalinaz, Etten-Leur

Als je vanuit Utrecht richting Antwerpen rijdt, een afslag verkeerd neemt, dan zit je met gemak in Etten-Leur. Naast een hoop ellende heeft het kleine plaatsje ook een super mooie locatie aan de bezoekers te bieden. Met de Zalinaz heeft het dorp een discotheek met een capaciteit van maar liefst 1500 man. Zodoende heeft ook de plaatselijke bevolking daar genoeg te doen op de zaterdagnacht…

Hadden we gister nog Skopje, vandaag heb ik weer een club met een belachelijke naam. Ondanks de naam staat de discotheek in de wijde omgeving bekend als een zeer degelijke locatie, het heeft eigenlijk een best sterke naam opgebouwt.

Ook de programmering is voor deze club niet mis. Zo vonden grote concepten als ‘Fame=DJ’s', ‘Sneakerz’ en ‘Los’ al eens hun weg naar de club uit Brabant. Ook dj’s als Ryan Marciano, Sunnery James, Chuckie, Benny Rodrigues en Roog zijn er geregeld achter de draaitafels te vinden. Het ‘Lipstick’ concept heeft dankzij grote successen een ongekende populariteit bereikt in de Zalinaz, een verdienste van de zuidelijke club.

De club is inmiddels alweer een dikke drie jaar open en heeft grote successen zoals hierboven qua feesten gehad. Een mooi pluspunt voor de omgeving in het zuiden! Kijk vooral even naar het vette filmpje:

Lipstick:

Lees ook:Dirty Dutch week: Parkhal
Lees ook:Feestweek: Dirty Dutch Aftershock
Lees ook:De week voor Mysteryland: de “Dirty Dutch” stage
Lees ook:Jongen dood na val van bordes discotheek
Lees ook:Line-up Dirty Dutch pakt goed uit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>