Verjaardagsweek: Bloemendaal

Deze week staat in het teken van mijn favorieten! Eindelijk hele blogs over dingen die in mijn gelukslijstje staan. Vandaag is het tijd voor een stralende zon, een goed glas rosé, een heerlijk strand en de mooiste mensen, oftewel Bloemendaal. Een van mijn favoriete spots van de zomer. Ook komende zomer zal ik er weer een hoop uurtjes vertoeven, tijd om er al wat naar uit te kijken…

Bloemendaal kan gerust mijn tweede huis in de zomer genoemd worden. Het liefst reis ik er zovaak mogelijk in de zomer naar toe. Geheel vanuit Almere kom ik naar het zonnigste strand van Nederland om de leukste mensen te ontmoeten of de vetste feestjes af te struinen.

Ondanks de belachelijk hoge prijzen heeft Bloemendaal altijd een speciale aantrekkingskracht op mij gehad. Het is een soort sfeertje waar je echt van moet houden. Er hangt altijd een kijken en bekeken worden sfeertje, en hoewel ik daar tijdens het reguliere uitgaansleven niet goed kan hebben, kan ik er in de zomer geen genoeg van krijgen.

Niet alleen bij mij oefent Bloemendaal een geweldige aantrekkingskracht uit. De grootste dj’s ter wereld weten wekelijks hun weg te vinden naar het Noord Hollandse strand. Afgelopen zomer vonden dj’s als Sander van Doorn, Dirty South, Armin van Buuren, Roger Sanchez, Felix da Housecat en Moby met gemak de weg naar de diverse beachclubs.

In totaal zijn er een aantal ‘Beachclubs’ waar je, je goed kan vertoeven. De beste is in mijn ogen al jaren ‘Bloomingdale’, deze club heeft de meest complete programmering en hier heerst de leukste sfeer. Beachclub Vroeger scoort bij mij hoog vanwege het goede personeel en wat ‘oudere’ publiek. BLM9 weet een paar keer per seizoen helden ‘Housequake’ voor een setje over te halen en bij ‘Lido’ kan je de goedkoopste flessen Rosé halen.

Ik kan niet wachten!

Lees ook:Woodstock 69 drijft weg in de zee
Lees ook:Hit or Shit: No Tone feat Inusa Dawuda – Down Down Down
Lees ook:Flockers klaar voor feestje in Gelredome
Lees ook:Verjaardagsweek: Dance Valley
Lees ook:Top 500: Divine Inspiration – The Way

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>