Tiësto alweer verliefd!

Zo op de valreep van 2008 is het een mooie tijd om nog het een en ander met jullie door te nemen. En zo komen we op de december topper van Dance.Blog. Het nieuws over Tiësto leverde namelijk ongelofelijk veel pageviews op. Maar net nadat het uit is met zijn ex-verloofde is Tiesto alweer met een ‘nieuwe’ chick gespot.

De bronnen zeggen nog niet zoveel, die zijn namelijk afkomstig van RTL Boulevard en Telegraaf, maar mocht dit nieuws waar zijn, dan vraag ik me af of Tiesto niks beters te doen heeft. De wereld bekende dj heeft namelijk net zijn relatie met Stacey Rookhuizen beeindigt.

De relatie met Stacey, werd door Stacey uitgemaakt omdat zij geen tijd had om nog langer op hem te wachten. Ze zouden namelijk al gaan trouwen, maar doordat Tiësto het steeds uitstelde, hakte Stacey de knoop door.

De chick waar Tijs nu mee gespot is, schijnt een Amerikaanse playmate te zijn, toe maar! Ziet ze er toevallig zo uit?

Dance.Blog is nog nooit zo smeuïg geweest! Ooh ja, onderstaande moet Tijs tegenwoordig ook al missen (Monique Sponk, zijn ex verloofde), iemand die haar wel wil doen?

Lees ook:Tiësto en verloofde uitelkaar
Lees ook:Tiësto maakt inhaalslag
Lees ook:Top 500: Tiesto – Suburban Train
Lees ook:Video: Tiësto featuring Christian Burns – In the Dark
Lees ook:Tiësto verkozen tot beste dj ter wereld

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Tiësto alweer verliefd!

  1. B

    Wat een slechte recensie zeg. Ten eerste weet je als Dance Blog toch ondertussen wel dat het niet Thijs is maar Tijs en ten tweede is de dame op de foto ook niet Stacey maar Tijs zijn eerste verloofde Monique Spronk. En ten derde heeft Tijs niets met een Amerikaanse playmate en is dit verhaal alleen de wereld in geholpen omdat toevallig iemand een foto van een playmate op zijn Hyves heeft zien staan waar uiteraard weer gelijk conclusies uit getrokken worden. En ten 4e kan ik u melden dat het verhaal dat Stacey het zou hebben uitgemaakt omdat ze niet langer kon wachten ook één groot verzinsel is. Dance Blog van jullie mag ik toch wel verwachten dat er meer onderzoek naar iets dergelijks wordt gedaan in plaats van alles klakkeloos overtypen van anderen inclusief fouten!

      /   Reply  / 
  2. B

    Fijn dat het één en ander is rechtgezet naar aanleiding van mijn eerste reactie!

      /   Reply  / 
  3. Bas Nelen Auteur

    Haha, geen probleem. Het nieuws was volgens mij idd uit de lucht gegrepen, maar desalniettemin gebruikt in de Telegraaf en RTL Boulevard, zo zie je hoe hard het gaat ;) .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>