Hit or Shit: Boris Rush – Miami Push

Tijdens het zoeken naar nieuwe producties voor deze editie van ‘hit or shit’ kwam ik Boris Rush tegen. In Nederland is deze dj nog relatief onbekend. En ook in eigen land mag Boris zich nog niet tot de nieuwe Armand van Helden kronen. Desalniettemin heeft Boris een productie uitgebracht die het opvallende goed doet in de dance charts. Wat vinden jullie, terecht of onterecht?

Miami Push is een lekker house nummer geworden dat in de originele mix prima is om je avond mee te starten. Niet meer en niet minder, want na 4 minuten komt het nummer mij al behoorlijk de strot uit. Het nummer is gevuld met een droge ‘uh’ sample die in het begin nog wel leuk klinkt, maar na een tijdje behoorlijk vervelend begint te worden.

De remix die Ralvero ervan heeft gemaakt is iets beter te beluisteren, maar nog steeds te traag om echt dansbaar te worden. Nee helaas geen hit, mij net iets te minimal housy. Geef mij dan maar ‘Driving Brighton’ van Boris Rush, waar een lekkere beat onder zit.

Het origineel:

De iets beter te behappen remix van Ralvero:

Lees ook:Even een snackje: Radio Slave – Grindhouse (Dubfire remix)
Lees ook:Hit or Shit: Veracocha – Carte Blanche
Lees ook:Recensie: DJ Joop – DJ Joop
Lees ook:Junkie XL remixt nieuwe single Madonna
Lees ook:Hit or Shit: Fatboy Slim vs Funkagenda – What The Fuck!?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>