Dirty Dutch week: Jade Lounge

Met de donderdag voor de boeg komt ‘het feest’steeds dichterbij, maar misschien wel de allervetste zaal op Dirty Dutch is de Jade Lounge. Gehost door de VAgEgASTEN zal deze zaal weer bomvol vette thema’s en ideeën zitten. Met een verrassende line-up en succesvolle eerdere stages (op Mysteryland en Girls Love DJ’s) weten de mensen achter VAgEgASTEN als geen ander waar ze mee bezig zijn.

De Jade Lounge is de kleinste zaal van Dirty Dutch. Geen verrassing dus dat de organisatie daar een zaal neerzet die dat intieme gevoel perfect kan verwoorden. Met VAgEgASTEN heeft de organisatie in iedergeval een prima keus. De dingen die ik van deze personen heb gezien, waren uitmuntend.

Als geen ander weten ze knalsterke electro en fidgethouse neer te zetten. Een heerlijke combinatie voor als je al het house en technogeweld zat bent. En dat doen ze met een ijzersterke line-up! Wederom van Nederlandse bodem hebben ze de creme van de zalm naar Amsterdam uitgenodigd.

Onder deze genodigden bevindt zich onderandere Rauw koning Joost van Bellen. Niet alleen met zijn ‘Meubel Stukken‘, maar minstens met zijn ervaring en muzikaalgeweld zal hij de Jade Lounge op zijn grondvesten doen beven. Daarnaast kunnen we ook de ‘Toppers van de Week’ van een aantal weken terug verwachten, Beesmunt Soundsytem. Deze jongens worden niet voor niets nu al de nieuwe 2ManyDJ’s genoemd.

Verder staan er nog namen zoals Hitmeister D, Henzel Washington en Estaw op het programma. Genoeg persoonlijke helden om een aantal uren in deze zaal te verblijven.

Nog steeds geen idee waarom ik zo enthousiast ben? Check de filmpjes:

Beesmunt Soundsystem:

VAgE gASTEN mix:

One Year VAgEgASTEN:

Lees ook:Coutouren Dirty Dutch Aftershock worden zichtbaar
Lees ook:Partyverslag: Dirty Dutch
Lees ook:Dirty Dutch week: Deltahal
Lees ook:Dirty Dutch week: Parkhal
Lees ook:Dirty Dutch: De line-up!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>