Partyverslag: Girls Love DJ’s Amsterdam Dance Event

Het Amsterdam Dance Event bereikt zijn einde en stond helemaal vol geprogrammeerd met de beste en grootste acts. Met feesten waar Richie Hawtin, David Guetta, Erick Morrilo, Dennis Ferrer en vele andere grootheden op de zaterdag aanwezig waren, koos ik voor een feest in de luwte. Het Girls Love DJ's feest in de bejubelde Odeon werd de plaats waar ik mijn Amsterdam Dance Event hoogtepunt zou beleven. Zou het ADE waardig zijn? Lees snel verder…

 

Girls Love DJ's is een feest waar dj's maximaal 45 minuten de tijd krijgen om hun favoriete plaatjes achterelkaar te pompen. De Odeon was de plaats waar dit geweld plaats zou gaan vinden. Bij binnenkomst moesten we door de drukte een tijdje in de rij staan voor de garderobe.

Eenmaal binnen kon je voor twee zalen kiezen. De eerste zaal werd bemant door de geniale gasten van VAgEgASTEN, dit concept heb ik al eens bejubeld tijdens Mysteryland (ze stonden in een kleine nomadentent) en past perfect bij een Girls Love DJ's feest. De sound is heel breed en staat garant voor een portie rauwe electro. 

De sfeer in de zaal was dan ook top. Dj's leverden heerlijke setjes af en het ging behoorlijk los. Enige nadeel waren de rijen bij de bar! Ik heb in een rij van 30 minuten moeten staan, heel vervelend.

Boven was er meer échte eclectic te vinden, veel hiphop gemixt met house dus. En dat deed hem supergoed, de sfeer hier was ook top en de muziek heerlijk. Eclectic is toch een heerlijke stijl. MC van deze zaal was Sef (bekend van dit). Tevreden en moe van het dansen keerde ik huiswaards.

Pluspunten: Goede afwisselende muziek, veel (mooie) vrouwen ten opzichte van de mannen, lekker sfeertje en mooie locatie.

Minpunten: Geluid van de Odeon, heel veel hiphop in de hoofdzaal, lange rijen bij de bar.

Conclusie: Girls Love DJ's laat wederom zien waarom dit zo'n sterk concept is. Met de toevoeging van VAgEgASTEN wordt het een nog completer feest waar voor ieder wat wils is: 8,5

Lees ook:Partyverslag: Girls Love DJ’s vanuit Hotel Arena
Lees ook:Even een snackje: Girls love DJ’s
Lees ook:Topper van de week: Henzel Washington
Lees ook:Off the Wall is heel goed bezig!
Lees ook:Full Crate en Girls love dj’s maken remix van Drunk in Love voor Beyoncé en Jay Z

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>