Trance, made in Staphorst

Oh oh wat heb ik dubbel gelegen, toen ik dit verhaal in de Stentor las. Het gaat over de opmars van T.O.M. wat staat voor Trance-O-Matic. Een duo uit Staphorst die zogenaamd ‘nog heel groot gaan worden’ . Ze zijn ontstaan uit twee vrienden waarvan de een graag plaatjes draait en de ander contact zoekt met clubs, marketing doet en de website bijhoudt. Maar dat betaalt zich nu uit! T.O.M. heeft namelijk zijn nieuwste productie bij Black Hole Recordings weggetekend. En dat is een compliment opzich. Producties bij dit label worden door maar liefst 7 mensen beoordeelt voordat ze goed gekeurd worden.

Niet geweten dat er ook ‘normale’ mensen in Staphorst woonden (Deze beelden bewijzen het tegendeel:CHECK). Lees vooral even het hele interview hier. Want voor je het weet staan ze echt op Dance Valley!

De weggetekende plaat beluister je hierr!

Lees ook:Hit or Shit: Sidney Samson ft. Joni – Today
Lees ook:Even een snackje: Moby
Lees ook:Nieuw: Afrojack – Air Guitar (Ultra Music Festival Anthem)
Lees ook:Full On Ferry week: Lange
Lees ook:Oude glorie: Gala

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>