Full On Ferry week: Lange

Last but not least is de laatste "gast artiest" van aanstaande zaterdag aan de beurt. Ik heb het dan natuurlijk over de Engelse "Lange". Met een top 55 notering in de DJ MAG top 100, is hij een hoog aangeschreven dj. Hoe kan het dan tóch voorkomen dat hij (nog) niet zo populair is in Nederland. En dat komt dan ook helemaal overeen met mijn gedachte, want in het Nederlands is er vrij weinig over deze dj op Internet te vinden…

Lange staat bekend als dj die veel invloed uitoefent op de dance. Zijn producties gaan door alle grenzen heen en onderscheiden hem van andere trance dj's.

Als je Langes producties luistert komen de heerlijke pure trancebeats je duidelijk tegemoet. En dat is natuurlijk bij een groot publiek niet onopgemerkt gebleven. Na goed zoeken, kom ik erachter dat Lange al 10 jaar in het vak zit. Met zijn producties heeft hij al meer dan 20 hits in Engeland op zijn naam staan.

Lange is dan ook een van de grootste namen die op het "Armada Music" label staan. Daar staat hij gecontracteert samen met artiesten als "Remy", "Armin van Buuren" en "Stonebridge". Zeker niet de minste namen!

Nog steeds geen kaarten gekocht? Wees dan snel, en doe dat via dit adres!  

Lees ook:Full On Ferry week: Solarstone
Lees ook:Great Britain week: Audio Bullys
Lees ook:Hit or Shit: Lasgo – Out Of My Mind
Lees ook:Fatboy Slim gaat er mee ophouden
Lees ook:Oude glorie: Gala

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>