Feestweek: Thunderdome 2008

Voor degene wiens hart bij hardcore ligt, hebben genoeg te doen deze maand. Eerst is er 6 december natuurlijk 15 Years of Nightmare, vier volgepropte zalen met alle hardcorehelden. Maar minstens zo leuk is natuurlijk de 16e jaargang van Thunderdome. Dit feest is een regelrechte klassieker in de hardcore geschiedenis van Nederland. En met een sterke line-up zal het ongetwijfeld een feestje worden in de Jaarbeurs te Utrecht.

Wat een knaller moet dit feest van de Thunerdome organisatie worden! Alleen de website al, zal de grootste hardcoreliefhebbers laten smullen. De trailer die voor het feest is ontwikkelt, is eentje van grote klasse. Kijk hier om de website en trailer te zien.

Thunderdome is sinds 1990 een vaste prik in een hoop partyagenda's. Waarschijnlijk is dit een van de eerste hardcore feesten van deze grootte geweest. Tegenwoordig worden er in een hoop landen Thunderdome feesten gehouden.

Op deze editie staan weer een hoop grote acts. Wat te denken van Mad Dog, Promo, Evil Activities, Nosferatu, Hellfish, Negativ A, Neophyte, Stanton, Bass-D en Ruffneck.

In het verleden zijn natuurlijk een hoop geslaagde Thunderdome feesten georganiseerd.  Ik heb dan ook een aantal filmpjes voor je op een rijtje gezet:

Aftermovie vorige editie:

Editie 2007:

Lees ook:Thunderdome 2006: voorpret in beeld en geluid
Lees ook:Marcherende SS-ers in trailer Thunderdome
Lees ook:Thunderdome Pay Back Time: de line-up
Lees ook:Even een snackje: Thunderdome ’97
Lees ook:UDC presenteert nieuwe website Nightmare

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>