Iedereen kan leren produceren in studio 80

Produceren, aan mij niet besteed! Ik ben allang blij dat ik wat nummers redelijk inelkaar kan mixen. Daarom heb ik ook een ongeloofelijk respect voor de jongens en meisjes die het wel kunnen! Maar volgens Studio 80 moet ook een non-talent als ik het kunnen leren, en dan wel op de productieworkshop die daar wordt gegeven. Het enige wat je nodig hebt is een eigen laptop en een hoop enthousiasme. Na het volgen van 20 uur les, zou je in staat moeten zijn een prachtproductie af te leveren.

Zelfs als je al een beetje ervaring met het produceren van muziek hebt, ben je aan het juiste adres bij Studio 80. De cursus is namelijk opgedeelt voor beginners en gevorderden. Allebei de cursussen staan onder leiding van de gerenommeerde Amsterdamse producer Julien Chaptal.

Deze producer bracht afgelopen tijd zijn album "Tokens" uit, wat door de (inter)nationale dancescene geweldig werd gewaardeerd. De cursus baseerd zich op het productieprogramma Ableton Live. Er is aandacht voor het produceren met synthesizers, vocals, samples en ga zo maar door.

Voor 10×2 uur cursus betaal je een bedrag van maar liefst €350,- . Naast de cursusuren mag je aan het eind van de cursus plaatsnemen op het podium van Studio 80, waar je een aantal eigen producties in je set kan verwerken.

Aanmelden kan via [email protected] 

Lees ook:Nieuw! Word dj bij de HEMA
Lees ook:Dance talent: Visionaire
Lees ook:ADE week: klinch: Dave Clark presents
Lees ook:Beesmunt Soundsystem Neerlandse top!
Lees ook:Even een snackje: Aftermovie Fabulous 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>