Beesmunt Soundsystem Neerlandse top!

Vandaag wil ik even bloggen over een act die misschien wel de meeste potentie heeft in de Nederlandse house scene. Beesmunt Soundsystem is een creatie twee Amsterdamse dj's. Met boekingen op 5 Days Off, Ex Porn Star en Rauw feesten winnen deze jongens iedere week in populariteit. Na ze live gezien te hebben, producties te hebben beluisterd en remixen heb aangehoord kan ik niets anders zeggen: Wat een toppers!

Beesmunt Soundsystem bestaat uit twee leden: David van der Leeuw en Luigi Vittorio Jansen. Deze twee dj's komen beiden uit Amsterdam. Na een tijd in de kelder te hebben gedraait (basement-beesmunt), zijn ze sinds 2006 volop aan het draaien en produceren.

Binnen twee jaar is het ze gelukt een geheel eigen sound op te bouwen, die lekker undergrounds is en waar veel mensen helemaal op losgaan. Ondanks dat ze pas 18 jaar oud zijn, is het ze gelukt om resident te worden in grote Amsterdamse clubs (Jimmy Woo, Escape, Paradiso). Ongeloofelijk! 

Maar wat draaien deze gasten dan voornamelijk? Op die vraag zullen ze zelf ook moeilijk antwoord kunnen geven. Ze draaien voornamelijk Fidget House, Electro, French House, Baltimore Club, Favela Funk, New Wave, Pop, Hiphop en 80's pop. Voor producties van deze gasten kan je op hun Myspace kijken!

Lees ook:Toppers van de Week: Freshest Kidz
Lees ook:Hit or Shit: Axwell & Dirty South – Open your heart
Lees ook:De downloadtip: Vruchtvlees Couture Mixtape no. 1 mixed by Le Source
Lees ook:Favorietenweek: Latinhouse
Lees ook:Line-up Latin Village is niet mis!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Beesmunt Soundsystem Neerlandse top!

  1. Frank

    wow de layout is wennen. Hopelijk gaat blog.nl hier nog wel wat aan sleutelen het oogt niet allemaal even handig.

    Maar goed blijf gerust doorschrijven met berichten voor zover mogelijk probeer ik het zoveel mogelijk bij te houden al heb je er aardig tempo in zitten.

      /   Reply  / 
  2. Bas Nelen Auteur

    Haha! Dankjewel, ook voor mij is het even wennen, al ben ik blij dat er weer is wat verandering in is gekomen. Het maakt het uiteindelijk voor iedereen prettiger! En dat tempo houd ik er uiteraard wel in ;) !

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Best dj of 2008 week: Electro | Dance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>