Radioshow Armin naar de Maassilo!

Wat gebeurt er als je elke week een oversuccesvolle radioshow de ether op slingert? Dan krijg je voor de 400e editie een driedaags feest! Armin van Buuren’s wekelijkse radioshow ‘A State of Trance is hard op weg om zijn 400e show uit te zenden. Met een wereldwijd luisterend publiek van 30(!) miljoen is de radioshow binnen 8 jaar uitegegroeit tot een fenomeen. Reden voor een feestje zal organisatie Armada bedacht hebben. En dat worden er zelfs drie!

Aan de hand van een poll die een tijde meedraaide op de website van Armin, zijn de meest populaire namen uitgenodigd voor dit drie daagse spektakel. De vrijdag zal in het Engelse Birmingham plaatsvinden en de dag ervoor staat het hele circus in het Duitse Wuppertal. Máár de zaterdag en tevens laatste dag van het drie daagse festijn staat geheel in het teken van Nederland. In de Rotterdamse Maassilo zal de populairste dj ter wereld zijn visie op trance geven.

De line-up die in Nederland staat is dan ook niet mals! Wát een namen zijn er uit Armins koker gerold. Maar liefst twee area’s gevuld met het beste van het beste. Helden als Gareth Emery, Sied van Riel, Cosmic Gate, Richard Durand, Daniel Kandi en Armin zelf staan verspreid over twee hallen.

De 400ste show zal tijdens de evenementen live worden uitgezonden op meer dan 40 FM radiostations, wereldwijd. Voor deze speciale gelegenheid zal ook alles geheel gratis te volgen zijn op www.astateoftrance.com

Armin van Buuren: “Het is inmiddels uitgegroeid tot een traditie om eens per jaar een groot feest te houden en dit live uit te zenden over de hele wereld. De 400ste aflevering en de 8e verjaardag van A State of Trance gaat groter en spectaculairder worden dan ooit tevoren. Het feest begint in Duitsland op 16 april waar de radioshow net is opgepikt door Sunshine Live, gaat daarna naar Engeland op 17 april en dan 18 april naar Nederland voor de grote finale in twee zalen. Trance is voor velen een grote liefhebberij geworden en het genre heeft een net zo grote status en aanhang als andere substromingen binnen de hedendaagse muziek. Om dit te vieren heb ik de luisteraars gevraagd wie hun helden zijn en meeste ook bereid gevonden om een set te draaien op een van de drie locaties. Uiteraard zullen alle sets zoveel mogelijk te volgen zijn via de stations en speciale internetsites. Omdat radio nog steeds gratis is is de toegangsprijs dit jaar ook weer extra laag om zoveel mogelijk mensen de kans te geven hierbij te zijn. ”

De voorverkoop voor het feest op zaterdag 18 april gaat op vrijdag 13 februari om 12:00 uur van start. Kaarten kosten € 15,- (ex. Fee) en zijn vanaf dan verkrijgbaar via www.arminvanbuuren.com // www.aldaevents.com en in alle Primera winkels.

Lees ook:Radioshow Armin verder uit naar het buitenland
Lees ook:Menno de Jong krijgt eigen radioshow
Lees ook:Bepaal Armins ultieme trance top 20
Lees ook:Armin van Buuren razend populair in Amerika
Lees ook:Trance Energy 2008 is volledig uitverkocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>