Menno de Jong solo

Ik was op dit blog al eens eerder positief over Menno de Jong. Deze trance dj, van het Nederlandse Intuition Records stond al voor menig tranceliefhebber een sterke trance set te draaien. En deze maal gaat hij dat truckje een hele avond flikken in de Westerunie te Amsterdam. De vraag is alleen hoe lang de set zal gaan duren…

Menno de Jong staat 62e in de DJ Mag top 100, en dat is best een prestatie voor deze jonge dj. Naast zijn draaiwerkzaamheden, komen er ook regelmatig goede producties van deze jongen uit.

Laatst stond Menno nog voor een uitzinnige menigte in 'the Sand' te draaien, en ook op Mysteryland kon hij rekenen op een gigantische drukke stage. Zijn werk is erg geliefd bij grote trance dj's van Ferry Corsten tot Tiesto.

In samenwerking met z'n eigen label (Intuition Records) gaat Menno deze maal (8 november) een eigen avond hosten in de Westerunie, te Amsterdam. Dat betekent 6 uur lang Menno de Jong! En misschien wordt die tijd zelfs opgerekt naar 8 uur.

De organisatie heeft namelijk een nachtvergunning aangevraagd om tot 6.00 door te kunnen gaan, maar hier heeft het logge stadsbestuur nog geen uitspraak over gedaan. Laten we hopen dat deze man lekker zolang mogelijk zijn ding kan doen, want wat hij doet is super goed!

Lees ook:Menno de Jong krijgt eigen radioshow
Lees ook:Menno de Jong rende schreeuwend door het huis
Lees ook:Partyverslag: Above & Beyond
Lees ook:Trance Energy 2007: voorpret in beeld en geluid
Lees ook:Above & Beyond komt naar Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>