Dirty Dutch nu al uitverkocht!?

De mensen die nog even op hun salaris aan het wachten waren voor het kopen van een ticket komen erg bedrogen uit. De tickets voor het jaarlijkse Dirty Dutch zijn hartstikke uitverkocht. Het duurt weliswaar nog tot 22 november, maar ruim van te voren zijn alle kaarten er doorheen! 

Ongeloofelijk knap van dj Chuckie, met zijn vrienden staat deze dj wederom eind november in de Heineken Music Hall. Ondanks dat er nog niks qua programmering bekend is zijn de tickets binnen een record tijd uitverkocht.

Ging bij de vorige editie binnen een maand voor het feest het bordje uitverkocht voor de ramen, dit keer gebeurd het 2,5 maand voor het feest al. Een unieke prestatie. What's next? Dirty Dutch in de ArenA?

Feit is wel dat Chuckie met ID&T een concept heeft weten neertezetten dat goed matcht bij de doelgroep. Vanuit het hele land zullen de mensen weer naar Amsterdam afreizen. En dat terwijl in Brabant op dezelfde datum Fabulous (later daarover meer) plaatsvindt.

Meer info over de line-up volgt snel…

Lees ook:Dirty Dutch week: Genieten van voorgaande edities
Lees ook:De week voor Mysteryland: de “Dirty Dutch” stage
Lees ook:Chuckie bezorgt The Flexican Aftershock
Lees ook:Dirty Dutch week: Deltahal
Lees ook:Eindelijk! Dirty Dutch pakt het tóch grootser aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>