Top 500: Junior Jack – Stupidisco

junior jackMisschien zegt de titel van dit nummer je niet veel, maar ik weet bijna zeker dat je het kent. Zomerse invloeden, zoals zoveel van de top 500 nummers, maar toch ga je op dit deuntje bijna onherroepelijk meewiegelen.

Het is dan ook nummer 210 van de Top 500 dancehits en qua bekendheid had deze van mij wel iets hoger mogen staan. Voor het publiek wat dit nummer niet zo leuk vindt, maar een potje vrouwenworstelen wel kan waarderen: Zet je geluid af en bekijk de clip gewoon!

Worstelende vrouwen in de clip van Junior Jack – Stupidisco:

Bekijk HIER de gehele Top 500 en DAAR de tot nu toe besproken nummers.

Lees ook:Top 500: DJ Jean – Supersounds
Lees ook:Top 500: De Nuit – All that mattered
Lees ook:Top 500: Storm – Storm
Lees ook:Top 500: Bob Marley vs Funkstar Deluxe – Sun Is Shining
Lees ook:Top 500: Dirt Devils – Music is life

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>