Top 500: Bob Marley vs Funkstar Deluxe – Sun Is Shining

bob marleyAls de weermannen- en vrouwen zich goed hebben laten voorlichten door de weergoden dan ben ik net een dag te laat met dit zeer toepasselijke nummer voor het zonovergoten weer van de laatste tien dagen.

Bob Marley's stem, die bijna als vanzelf al de zon in huis brengt, is te horen in een uiterst warme, zwoele en lekkere remix van The Sun is Shining door Funkstar Deluxe. Funkstar de Luxe heeft het daarme geschopt tot numéro 215 van deze lijst.

Visualiseer jij jezelf ook al in bovenstaand plaatje?

Geniet ervan zolang de zon nog schijnt en als het later deze week dan gaat regenen kun je misschien nog even terugdenken hoe mooi het wel niet was. Het van zon doordrenkte en pinkpoploze paasweekend van 2008.

Bekijk HIER de gehele Top 500 en DAAR de tot nu toe besproken nummers.

Bob Marley vs Funkstar Deluxe – Sun Is Shining

En vergeet het origineel niet:

Lees ook:Top 500: Stellar Project – Get up stand up
Lees ook:Electric Deluxe op weg naar Berghain
Lees ook:Hardwell live – Ultra Music Festival 2013
Lees ook:Top 500: Daft Punk – Da Funk
Lees ook:Uitgeput van het Amsterdam Dance Event

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>